//Add More external stylesheets EMCO Ping Monitor : Παρακολουθήστε τις καταστάσεις σύνδεσης ενός ή πολλών κεντρικών υπολογιστών



Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

EMCO Ping Monitor : Παρακολουθήστε τις καταστάσεις σύνδεσης ενός ή πολλών κεντρικών υπολογιστών

read

Το EMCO Ping Monitor μπορεί να λειτουργήσει σε λειτουργία 24/7 και να παρακολουθεί τις καταστάσεις σύνδεσης ενός ή πολλών κεντρικών υπολογιστών. Η εφαρμογή αναλύει τις απαντήσεις ping για την ανίχνευση διακοπών σύνδεσης και την αναφορά στατιστικών στοιχείων σύνδεσης. Μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τις διακοπές λειτουργίας σύνδεσης, να αναπαράγει ήχους και να στείλει ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορεί επίσης να δημιουργήσει αναφορές και να τις στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να αποθηκεύσει ως αρχεία PDF ή HTML.Το EMCO Ping Monitor διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Η δωρεάν έκδοση επιτρέπει την παρακολούθηση ping έως και 5 κεντρικών υπολογιστών. Δεν επιτρέπει συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τους κεντρικούς υπολογιστές. Λειτουργεί ως πρόγραμμα των Windows, επομένως η παρακολούθηση διακόπτεται αν κλείσετε το περιβάλλον χρήστη ή αποσυνδεθείτε από τα Windows.

Η επαγγελματική έκδοση επιτρέπει την παρακολούθηση ταυτόχρονα μέχρι 250 κεντρικών υπολογιστών. Κάθε κεντρικός υπολογιστής μπορεί να έχει μια προσαρμοσμένη διαμόρφωση, όπως ειδοποίηση παραληπτών e-mail ή προσαρμοσμένες ενέργειες που θα εκτελεστούν σε συμβάντα απώλειας και αποκατάστασης σύνδεσης. Λειτουργεί ως υπηρεσία των Windows, συνεπώς η παρακολούθηση συνεχίζεται ακόμα και αν κλείσετε το περιβάλλον χρήστη ή αποσυνδεθείτε από τα Windows.

Η έκδοση Enterprise δεν έχει περιορισμούς στον αριθμό των παρακολουθούμενων κεντρικών υπολογιστών. Σε έναν σύγχρονο υπολογιστή, είναι δυνατή η παρακολούθηση 2500+ κεντρικών υπολογιστών ανάλογα με τη διαμόρφωση υλικού. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες και λειτουργεί ως Client - διακομιστής.

Ο διακομιστής λειτουργεί ως υπηρεσία των Windows για να εξασφαλίσει την παρακολούθηση ping σε λειτουργία 24/7. Ο υπολογιστής-Client είναι ένα πρόγραμμα των Windows που μπορεί να συνδεθεί σε ένα διακομιστή που εκτελείται σε τοπικό υπολογιστή ή σε απομακρυσμένο διακομιστή μέσω LAN ή Internet.


Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .