EnglishGreek

2020-01-09

DiskFresh : Ανανεώστε τα δεδομένα του σκληρού σας δίσκου


read


Η αποθήκευση δεδομένων στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας δεν είναι για πάντα εγγυημένη. Χωρίς την κατάλληλη φροντίδα μπορείτε να χάσετε πολύτιμα δεδομένα στον σκληρό σας δίσκο με την πάροδο του χρόνου κάτι που μπορεί να αποτραπεί ως ένα βαθμό με τo DiskFresh. Πρόκειται για ένα απλό αλλά ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ανανεώνει τα δεδομένα δίνοντας την δυνατότητα στον ελεγκτή του σκληρού δίσκου να ξαναγράψει το αναλογικό σήμα που αποθηκεύει τα δεδομένα, και ως εκ τούτου να κάνει δίσκο σας πιο αξιόπιστο για αποθήκευση.

Όπως είναι γνωστό οι σκληροί δίσκοι χρησιμοποιούν μαγνητικό σήμα για την αποθήκευση των δεδομένων το οποίο ωστόσο με την πάροδο του χρόνου μπορεί να εξασθενεί για κάποιους λόγους όπως για παράδειγμα λόγω υπερβολικής θέρμανσης, αν ο σκληρός δίσκος βρίσκεται κοντά σε μαγνητικά πεδία, και φυσικά αν ο σκληρός σας έχει παλιώσει πλέον αρκετά. Η μείωση της ισχύος του σήματος παρουσιάζεται αρχικά ως αύξηση των ποσοστών σφαλμάτων και μπορεί να οδηγήσει στην ολική απώλεια των δεδομένων σας.

Σας δίνει την δυνατότητα να να ανανεώσετε μεμονωμένα διαμερίσματα ή ολόκληρο το φυσικό δίσκο. Μπορείτε επίσης να ανανεώσετε συγκεκριμένη επιλεγμένη περιοχή του δίσκου. Ακόμη μπορεί να λειτουργήσει σε κατάσταση read έτσι ώστε να ενημερώσει μόνο για κατεστραμμένους τομείς και τέλος. Για να δουλέψετε το πρόγραμμα ακολουθήστε τα εξής :

Επιλέξτε οποιαδήποτε μονάδα θέλετε να ανανεώσετε. Αν θέλετε να ανανεώσετε ολόκληρο το δίσκο, ανεξάρτητα από τα διαμερίσματα, επιλέξτε ένα φυσικό. Επιλέξτε λειτουργία μόνο για ανάγνωση, εάν δεν θέλετε οποιαδήποτε εγγραφή στο δίσκο σας και θέλετε απλώς το DiskFresh να σας ενημερώσει για τους προβληματικούς τομείς. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί ανανέωση επιλεγμένων όπου θα δείτε δύο επιλογές, το Just Refrech όπου το πρόγραμμα θα ανανεώσει όλους τους τομείς από το 0 έως το τέλος ή τό Refrech Range με το οποίο μπορείτε να καθορίσετε ένα φάσμα τομέων, προκειμένου να ανανεωθεί.

Αν και θα περίμενε κανείς για τέτοιου είδους πρόγραμμα κάποια επιβάρυνση κατά την χρήση λειτουργίας του εν τούτοις η απόδοση του υπολογιστή ήταν άριστη χωρίς να προκύπτουν σφάλματα ή διακοπές της λειτουργίας του. Το καλύτερο είναι, ότι σε αντίθεση με άλλα εργαλεία τα κάνει όλα αυτά, όταν εκτελούνται τα Windows και δεν έχει καμία σχέση με την ταχύτητα της εργασίας σας ή αν τρέχετε παράλληλα κάποια προγράμματα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Οι 8 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές αστρονομίας για τα Windows

Eπιλέξαμε 8 από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ιδανικά για απλούς χρήστες, ή μαθητές, που απλά ενδιαφέρονται να έχουν μία εικόνα του διαστήματος, για ερασιτέχνες, και γιατί όχι, ακόμη και επαγγελματίες αστρονόμους.

Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και μετατρέψετε ένα πορτραίτο, η μία φωτογραφία του σπιτιού σας ή ένα όμορφο τοπίο σε μια πραγματική ζωγραφιά, ένα σκίτσο ή ένα σχέδιο, μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα.

Δωρεάν εφαρμογές για να μετρήσετε την απόδοση και την ταχύτητα του Wi-fi σας

Στην σημερινή μας ανάρτηση ξεχωρίσαμε τις 6 καλύτερες εφαρμογές Android που θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε την απόδοση και την ταχύτητα του ασύρματου δικτύου σας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .

AdBlock Detected!

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων. Ωστόσο, μπορείτε πολύ εύκολα να μας προσθέσετε στη λευκή λίστα εξαίρεσης