//Add More external stylesheets BleachBit : Διαγράψτε προσωρινά αρχεία και αρχεία καταγραφής



Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

BleachBit : Διαγράψτε προσωρινά αρχεία και αρχεία καταγραφής

read

Δωρεάν εφαρμογή λογισμικού ανοιχτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση σε υπολογιστές που τρέχουν windows. Σας βοηθά να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο, να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματος αφαιρώντας τα περιττά αρχεία και τα ίχνη των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

Mπορείτε εύκολα να διαγράψετε προσωρινά αρχεία, προσωρινή μνήμη, cookies και άλλα ανεπιθύμητα αρχεία που συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου και καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο δίσκο. Αυτό όχι μόνο σας βοηθά να ανακτήσετε χώρο αποθήκευσης αλλά και επιταχύνει την απόδοση του υπολογιστή σας.

Όσον αφορά το απόρρητο, μπορεί να διαγράψει με ασφάλεια ευαίσθητα αρχεία, όπως το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, τους κωδικούς πρόσβασης και τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών, διασφαλίζοντας ότι δεν μπορούν να ανακτηθούν με κανέναν τρόπο. Προσφέρει επίσης προηγμένες επιλογές για την ασφαλή διαγραφή του ελεύθερου χώρου στο δίσκο, καθιστώντας αδύνατη την ανάκτηση τυχόν διαγραμμένων αρχείων.

Επιπλέον, περιλαμβάνει μια λειτουργία τεμαχιστή που σας επιτρέπει να διαγράφετε μόνιμα αρχεία και φακέλους, καθιστώντας τα μη ανακτήσιμα ακόμη και με εξειδικευμένα εργαλεία ανάκτησης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν θέλετε να απορρίψετε με ασφάλεια ευαίσθητα δεδομένα.

Συνοψίζοντας, το BleachBit είναι μια ισχυρή και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε το σύστημα των Windows καθαρίζοντας περιττά αρχεία, προστατεύοντας το απόρρητό και βελτιώνοντας συνολικά την απόδοση του.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • Διαγράψτε τα προσωπικά σας αρχεία τόσο εντελώς ώστε "ακόμη και ο Θεός να μην μπορεί να τα διαβάσει."
  • Απλή λειτουργία, διαβάστε τις περιγραφές, επιλέξτε τα πλαίσια που θέλετε, κάντε κλικ στην προεπισκόπηση και κάντε κλικ στην επιλογή διαγραφή.
  • Δωρεάν, χωρίς χρήματα
  • Δωρεάν για κοινή χρήση, μάθηση και τροποποίηση (ανοιχτού κώδικα)
  • Μεταφράσμένο σε 65 γλώσσες.
  • Τεμαχίστε τα αρχεία για να αποκρύψετε το περιεχόμενό τους και να αποτρέψετε την ανάκτηση δεδομένων.
  • Αντικαταστήστε τον ελεύθερο χώρο στο δίσκο για να αποκρύψετε αρχεία που έχουν διαγραφεί προηγουμένως.
  • Φορητή εφαρμογή για Windows, εκτέλεση χωρίς εγκατάσταση.
  • Διεπαφή γραμμής εντολών για δέσμες ενεργειών και αυτοματισμό.
  • Αυτόματη εισαγωγή και ενημέρωση αρχείων καθαρισμού winapp2.ini (μια ξεχωριστή λήψη) δίνοντας στους χρήστες των Windows πρόσβαση σε 2500+ επιπλέον καθαριστικά.
  • Συχνές ενημερώσεις λογισμικού με νέες δυνατότητες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή BleachBit


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .