//Add More external stylesheets Adobe Photoshop Express : Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με απλό και γρήγορο τρόπο



Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Adobe Photoshop Express : Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με απλό και γρήγορο τρόπο

read

Εύχρηστο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας με επαγγελματικές δυνατότητες. Το Photoshop Express, σας παρέχει ένα πλήρες φάσμα εργαλείων και εφέ. ώστε να εξατομικεύστε τις φωτογραφίες σας με περιγράμματα και κείμενο, να ενισχύστε το χρώμα και τις εικόνες, να δημιουργήστε κολάζ, και να βελτιώστε τα σημεία που θέλετε. 

Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με τρόπο απλό και γρήγορο, προσαρμόζοντας κάθε φωτογραφία στα μέτρα σας και ενεργοποιήστε την δυνατότητα των αυτόματων επιδιορθώσεων απλά με ένα άγγιγμα. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα 45 εντυπωσιακά εφέ. 

Στα βασικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η περικοπή, περιστροφή, αφαίρεση του φαινομένου κόκκινων ματιών, ισορροπία λευκού, αφαίρεση λεκέδων και σκόνης από τις φωτογραφίες η εφαρμογή διαφορετικών φίλτρων, υποστήριξη RAW και φυσικά η δυνατότητα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους και την οικογένειά σας στο Facebook, Instagram, ή στο e-mail σας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .