A Sharper Scaling : Διατηρήστε την ευκρίνεια στις εικόνες σας σε μεγάλες μεγεθύνσεις



Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

A Sharper Scaling : Διατηρήστε την ευκρίνεια στις εικόνες σας σε μεγάλες μεγεθύνσεις

read

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς κατά την μεγέθυνση μίας φωτογραφίας είναι η κακή ευκρίνεια σε ιδιαίτερα σε μεγάλες μεγεθύνσεις. 

Το Sharper Scaling είναι ένα απλό πρόγραμμα που σχεδιάσθηκε για το σκοπό αυτό και που μπορεί να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τις εικόνες σας με τη βοήθεια ενός αλγορίθμου αλλαγής μεγέθους που διατηρεί υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας ακόμα και όταν αυξάνεται η ανάλυση κατά ένα σημαντικό ποσοστό.

To Sharper Scaling είναι μια έξυπνη λύση που σας επιτρέπει να αυξήσετε την ανάλυση των εικόνων σας χωρίς να χάσετε πάρα πολλές λεπτομέρειες και ευκρίνεια στη διαδικασία. 

Παρόλο που το Sharper Scaling έχει σχεδιαστεί  για το σκοπό αυτό μπορεί επίσης να συμβάλει στην ποιότητα άλλων γεωμετρικών μετασχηματισμών όπως η περιστροφή, η διόρθωση προοπτικής ή η διόρθωση της παραμόρφωσης του φακού.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή A Sharper Scaling

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .