//Add More external stylesheets Zoom Meetings : Δωρεάν λογισμικό για τηλεδιασκέψεις με βίντεο και ήχο



Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Zoom Meetings : Δωρεάν λογισμικό για τηλεδιασκέψεις με βίντεο και ήχο

read

Μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε είναι το Zoom. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τι ακριβώς είναι το Zoom, ποιες είναι οι λειτουργίες του.

Το Zoom είναι μια πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων που δημιουργήθηκε το 2011 από τον Έρικ Γιουάν, έναν επιχειρηματία με κινέζικες ρίζες. Από τότε, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο, γίνοντας την πρώτη επιλογή για επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και ατομικούς χρήστες που αναζητούν μια αξιόπιστη και εύχρηστη πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων.

Διαθέτει  μια ευρεία γκάμα λειτουργιών που καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών του. Με τη βοήθεια του Zoom, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ατελείωτες συνομιλίες με εικόνα και ήχο, να κάνετε ομαδικές κλήσεις με πολλούς συμμετέχοντες ταυτόχρονα, να μοιραστείτε την οθόνη σας για να παρουσιάσετε πληροφορίες και έγγραφα, ακόμα και να διαχειριστείτε τις διαδικτυακές συναντήσεις σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι η ποιότητα της σύνδεσης. Το Zoom αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας υψηλής ποιότητας ήχο και εικόνα, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται αυτόματα στην ταχύτητα της σύνδεσής σας για να εξασφαλίσει μια ομαλή και άνετη εμπειρία χρήσης.

Προσφέρει ίσως την καλύτερη εμπειρία βίντεο, ήχου και κοινής χρήσης οθόνης. Επίσης με την επέκταση του Chrome Zoom επιτρέπει στους συμμετέχοντες να προγραμματίζουν συναντήσεις απευθείας από το Ημερολόγιο Google.

Επιπλέον, διαθέτει λειτουργίες που βελτιώνουν την επικοινωνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Chat" για να ανταλλάξετε μηνύματα κειμένου με τους συνομιλητές σας, να δημιουργήσετε ερωτήματα στη λειτουργία "Raise Hand" για να δώσετε την ευκαιρία σε άλλους να μιλήσουν και να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Record" για να καταγράψετε τις συναντήσεις σας και να τις ανατρέξετε αργότερα.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ξεκινήσετε μια άμεση συνάντηση ή να προγραμματίσετε μια μελλοντική συνάντηση. Η διεύθυνση και οι πληροφορίες της συνάντησης αποστέλλονται μέσω πρόσκλησης του Ημερολογίου Google, ώστε ο συμμετέχων να μπορεί να συμμετάσχει με ένα μόνο κλικ.

Για το διαδίκτυο, το Zoom διαθέτει μια επέκταση που αναπτύχθηκε για το Chrome και που λειτουργεί ως εργαλείο συντόμευσης για βασικές εντολές, όπως προγραμματισμός και έναρξη συναντήσεων.

Με αυτήν την επέκταση, οι χρήστες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήσεις ζουμ από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού τους και χωρίς να χρειάζεται να κάνουν λήψη της ίδιας της εφαρμογής. Μόλις εγκατασταθεί, η επέκταση ζουμ μπορεί να βρεθεί ως ένα εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων του Chrome. Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να προγραμματίσουν ή να ξεκινήσουν μια συνάντηση. 

Εάν οι χρήστες επιλέξουν να ξεκινήσουν μια συνάντηση, θα ανοίξει μια νέα καρτέλα όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη του Zoom ή να ανοίξουν την εγκατεστημένη εφαρμογή Zoom. Ωστόσο, εάν ο χρήστης προτιμά να συμμετάσχει σε μια συνάντηση από ένα πρόγραμμα περιήγησης, αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη επίσης. 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι στην βασική δωρεάν του εκδοχή, οι κλήσεις σας οι κλήσεις μπορούν να διαρκέσουν για 40 λεπτά με δυνατότητα ταυτόχρονης συνομιλίας με 100 άτομα. Παρόλα αυτά μετά το τέλος του ορίου κλήσης, μπορείτε απλά να επανασυνδεθείτε και πάλι. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .