//Add More external stylesheets WorkTime Personal : Παρακολουθήστε σε ποιες δραστηριότητες δαπανάτε περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή σας



Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

WorkTime Personal : Παρακολουθήστε σε ποιες δραστηριότητες δαπανάτε περισσότερο χρόνο στον υπολογιστή σας

read

Το WorkTime Personal Free είναι ένα 100% δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης χρόνου για τα Windows.  Θα καταγράψει πώς περνάτε τις μέρες σας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Θα σας δείξει πόσο χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας περνάτε στην περιήγηση ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης (όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram), παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή, ή την περιήγηση σας γενικά στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας. Το WorkTime Personal Free είναι αρκετά ευέλικτο και πλήρως προσαρμόσιμο. Η διεπαφή της κύριας οθόνης είναι ένα σύνολο widgets, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν όπως ακριβώς επιθυμείτε. Μπορείτε για παράδειγμα να καθορίσετε τα όριά σας για τη χρήση του Facebook, τη χρήση στο]Internet και  γενικά τη χρήση του υπολογιστή σας. Απλά κάντε διπλό κλικ στο περιοριστικό γραφικό στοιχείο, επιλέξτε το όριο στόχευσης για να το  περιορίσετε και ορίστε την τιμή που επιθυμείτε. Το λογισμικό προειδοποιεί εάν το επιτρεπόμενο όριο χρήσης διαδικτύου που έχετε καθορίσει έχει περάσει. Οι αναλυτικές αναφορές παρακολούθησης χρόνου δείχνουν πόσο καιρό, πώς ακριβώς και πότε χρησιμοποιείται ο υπολογιστής σας. Υπάρχει ειδική λειτουργία, αφιερωμένη στην παρακολούθηση του χρόνου που  παίζετε παιχνίδια.  Σε γενικές γραμμές μπορεί να σας προσφέρει πολλές πληροφορίες ώστε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για τον σωστό τρόπο οργάνωσης και βελτίωσης με την ενασχόλησή σας στον υπολογιστή για έχετε καλύτερη παραγωγικότητα.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .