Windows Defender Browser Protection : Προστασία από online απειλές



Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Windows Defender Browser Protection : Προστασία από online απειλές

read

Αν  ψάχνετε έναν τρόπο για να προστατευτείτε κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο, τότε ο Windows Defender Browser Protection είναι η ιδανική λύση για εσάς! Αυτό το εξαιρετικό πρόσθετο προστασίας προσφέρει μια επιπλέον στρώση ασφάλειας κατά την περιήγηση στον ιστό, προστατεύοντας σας από κακόβουλες ιστοσελίδες και απειλές.

Με το Windows Defender Browser Protection, μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο, αφού το πρόσθετο ανιχνεύει αυτόματα τις απειλές και τις επικίνδυνες ιστοσελίδες πριν καν καταλήξετε εκεί. Επιπλέον, προσφέρει επιπρόσθετη προστασία από Phishing προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα.

Το πρόσθετο είναι διαθέσιμο για χρήστες του Microsoft Edge και του Google Chrome, προσφέροντας έτσι ευρεία κάλυψη σε ένα μεγάλο μέρος χρηστών. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση, ενώ παρέχει συνεχείς ενημερώσεις για να διασφαλίσει την αποτελεσματική προστασία του χρήστη.

Η προστασία προγράμματος περιήγησης του Windows Defender θα εμφανίσει μια κόκκινη προειδοποιητική οθόνη που θα σας ενημερώσει ότι η ιστοσελίδα που πρόκειται να επισκεφθείτε είναι γνωστή ως επιβλαβής.


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .