SharedScreen : Μινιμαλιστικό εργαλείο κοινής χρήσης οθόνης



Το SharedScreen είναι ένα μινιμαλιστικό εργαλείο κοινής χρήσης οθόνης το οποίο καθιστά ευκολότερο από ποτέ να μοιραστείτε την οθόνη σας με ένα ή ακόμα και πολλά άτομα την ίδια στιγμή.. Μπορείτε να τρέξετε την εφαρμογή και να ξεκινήσετε την κοινή χρήση με ένα κλικ. Όλες οι κοινόχρηστες περίοδοι σύνδεσης είναι ιδιωτικές και δεν μπορούν να εντοπιστούν από κανέναν.

Με την προαιρετική προστασία με κωδικό πρόσβασης, μπορείτε επίσης να αποκλείσετε τρίτους μετά την κοινή χρήση της διεύθυνσης URL πρόσβασης. Ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση την οθόνη σας με υψηλή ποιότητα διατηρώντας παράλληλα ένα αξιοπρεπές ρυθμό καρέ.

Επιλέξτε εάν προτιμάτε να μοιράζεστε, μια πλήρη οθόνη ή μια ενιαία εφαρμογή. Το κλειδί πρόσβασης είναι το προσωρινό σας μοναδικό αναγνωριστικό. Αν μοιράζεστε το κλειδί πρόσβασης, άλλα άτομα μπορούν να συνδεθούν με την κοινή χρήση της οθόνης σας. Εάν κάνετε κλικ στο εικονίδιο του πλήκτρου, το κλειδί πρόσβασης θα αντιγραφεί στο πρόχειρο σας.

Το SharedScreen μεταφορτώνει μόνο την επιλεγμένη οθόνη και όσοι διαθέτουν το URL πρόσβασης μπορούν να βλέπουν την οθόνη σας ωστόσο δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα. Όλες οι οθόνες που εμφανίζονται ανανεώνονται αυτόματα με ένα στιγμιότυπο οθόνης προεπισκόπησης. Αυτό βοηθά στην αναγνώριση της επιλογής σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο παράθυρο για κοινή χρήση έτσι τα υπόλοιπα  τμήματα της οθόνης σας δεν θα είναι ορατά.

Εάν θέλετε πρόσθετη ασφάλεια, μπορείτε να προστατεύσετε τον κωδικό πρόσβασης με κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός και η ρύθμιση ποιότητας ενημερώνονται μόλις μεταφορτώσετε ένα νέο πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι εάν σταματήσατε την κοινή χρήση της οθόνης, οι ενεργοποιημένες ρυθμίσεις δεν θα είναι ενεργές μέχρι να συνεχίσετε τη συνεδρία. 

Αν αλλάξετε τον κωδικό σας κατά τη διάρκεια των ενεργών περιόδων σύνδεσης, οι χρήστες με τον παλιό κωδικό πρόσβασης δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα προβολής του περιεχομένου σας. Καταρχήν, το SharedScreen χρησιμοποιεί μόνο τις απαιτούμενες πληροφορίες για να φιλοξενήσει τις συνεδρίες κοινής χρήσης οθόνης και όλες οι μεταδόσεις δεδομένων χρησιμοποιούν σύγχρονη κρυπτογράφηση. Το στιγμιότυπο οθόνης σας θα διαγραφεί μετά από δέκα λεπτά ή όταν θα βγείτε από το SharedScreen. Ο διακομιστής αποθηκεύει μόνο το πιο πρόσφατο στιγμιότυπο οθόνης και τα παλιά θα επικαλυφθούν με ασφάλεια και στη συνέχεια θα διαγραφούν. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές αρκεί να διατυπώνονται με κόσμιο τρόπο.Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας που όμως θα πρέπει να είναι σχετικές με το εκάστοτε θέμα.