//Add More external stylesheets SterJo NetStalker: Επιλέξτε τις εφαρμογές επιθυμείτε vα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

SterJo NetStalker: Επιλέξτε τις εφαρμογές επιθυμείτε vα έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο

read

Aπλή δωρεάν εφαρμογή που  λειτουργεί ως λογισμικό τείχους προστασίας. Θα προστατεύσει τον υπολογιστή σας από οποιαδήποτε ανεπιθύμητη δραστηριότητα στο διαδίκτυο. Παρακολουθεί συνδέσεις TCP και UDP που είναι ενεργοποιημένες από υπηρεσίες και εφαρμογές που εκτελείτε στον υπολογιστή σας.

Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής, θα σαρώσει αυτόματα όλες τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες που εκτελούνται εκείνη τη στιγμή στον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να δείτε πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές και απομακρυσμένες διευθύνσεις IP και τη θύρα, καθώς και την τρέχουσα κατάσταση της υπηρεσίας.

Μια γραμμή κατάστασης θα σας ενημερώσει για όλες αυτές τις δραστηριότητες της σύνδεσης. Εάν παρατηρήσει οποιαδήποτε ύποπτη διαδικασία που θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για την ασφάλεια του υπολογιστή σας, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο ώστε να μπορείτε να τερματίσετε τη διαδικασία ή να της επιτρέψετε να αποκτήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποδοχής και απόρριψης ενέργειας. Για να ορίσετε τους κανόνες, μεταβείτε στην καρτέλα πολιτική. Για να προσθέσετε νέους κανόνες, χρησιμοποιήστε την επιλογή "Προσθήκη νέου κανόνα". Θα λάβετε ορισμένες προδιαμορφωμένες πολιτικές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και μπορείτε να τους τροποποιήσετε αργότερα. Στο μενού ασφάλεια μπορείτε να αλλάξετε τις λειτουργίες της εφαρμογής, ώστε να επιτρέψετε, να φιλτράρετε ή να αποκλείσετε την κυκλοφορία.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SterJo NetStalker


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .