//Add More external stylesheets Print Conductor : Πρόγραμμα μαζικής εκτύπωσης εγγράφων



Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Print Conductor : Πρόγραμμα μαζικής εκτύπωσης εγγράφων

read

To Print Conductor είναι ένα απλό, βοηθητικό πρόγραμμα, μαζικής εκτύπωσης. Μπορεί να ανοίξει και να εκτυπώσει ένα μεγάλο αριθμό αρχείων αφού αυτοματοποιεί την υπόλοιπη διαδικασία. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εκτυπώσετε κάθε είδους αρχεία, όπως, PDF, Word, Excel Autodesk AutoCAD, HTML, SVG, και πολλά άλλα. 

Για το σκοπό αυτό, απλά θα πρέπει να δημιουργήστε μια λίστα με τα αρχεία που πρόκειται να εκτυπωθούν. Μετά τη δημιουργία της λίστας, επιλέξτε τον εκτυπωτή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε συμπεριλαμβανομένων και των εικονικών εκτυπωτών.

Το μόνο πλέον που απομένει είναι είναι να πατήσετε το κουμπί για να ξεκινήσει η εκτύπωση. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να εξοικονομήστε χρόνο αφού δεν χρειάζεται να τα ανοίγετε ξεχωριστά. Φανταστείτε πόσο  χρόνο θα χρειαστείτε να εκτυπώσετε ένα ένα εκατοντάδες αρχεία μέσα από πολλούς φακέλους.

Με τον οδηγό εκτύπωσης, δεν χρειάζεται να ανοίγετε κάποιο πρόγραμμα προβολής PDF, ή επεξεργασίας κειμένου ή  κάποια άλλη εφαρμογή κάθε φορά που χρειάζεται να εκτυπώσετε ένα έγγραφο. Απλά προσθέστε το στη λίστα του προγράμματος, επιλέξτε μια συσκευή εκτύπωσης και πατήστε το πλήκτρο "Εκκίνηση εκτύπωσης".

Με το Print Conductor μπορείτε εύκολα να εκτυπώσετε ολόκληρους φακέλους εγγράφων ή αρχείων από αρχεία RAR / ZIP / 7ZIP. Το Print Conductor προσφέρει μια απλή διεπαφή για να προσθέσετε και να κανονίσετε αρχεία πριν από μια περίοδο εκτύπωσης. 

Τέλος μπορείτε να  προσθέστε αρχεία με μεταφορά και απόθεση, να ταξινομήσετε τα έγγραφα με βάση το όνομα ή τον τύπο του αρχείου, να ταξινομήσετε τα αρχεία προς εκτύπωση με συγκεκριμένη σειρά ή να εκτυπώσετε ένα υποσύνολο  εγγράφων σε μια λίστα. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Print Conductor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .