Πώς να εγκαταστήσετε το Microsot Store από την αρχή στην περίπτωση που αυτό δεν λειτουργείH Microsoft στη νέα έκδοση των Windows 10 παρ΄ότι έχει βελτιστοποιήσει το Microsoft Store δεν λείπουν τα προβλήματα. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, όπως σφάλματα, άρνηση εκκίνησης του Microsoft store και άλλα θέματα όπως εμφάνιση μηνυμάτων λαθών κ.λ.π. Αν και και κάποια από αυτά μπορεί να λυθούν με μία απλή επανεκκίνηση του υπολογιστή μας στην περίπτωση που επιμένουν υποδηλώνουν πρόβλημα.  Ωστόσο η Microsoft έχει προβλέψει και έχει αναπτύξει για το σκοπό ένα τρόπο επαναφοράς του Microsoft Store. Όσοι λοιπόν αντιμετωπίζετε προβλήματα τέτοιου είδους που επιμένουν μπορείτε με ένα πολύ απλό τρόπο να κάνετε Reset το Microsoft Store έτσι ώστε να λειτουργεί σωστά. Ας δούμε όμως τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

ΒΗΜΑΤΑ

1


Από το πεδίο κέντρου ενεργειών, επιλέξτε όλες οι ρυθμίσεις, και στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε εφαρμογές .


2


Πληκτρολογήστε στο πεδίο αναζήτησης Microsoft Store και κάντε κλικ στην επιλογή για προχωρημένους. 

3


Τέλος, στην επόμενη καρτέλα, βρείτε την επιλογή επαναφορά και πατήστε στο κουμπί επαναφοράς. 

Αν παρ΄όλα αυτά έχετε ακόμη πρόβλημα, τότε το ζήτημα ίσως είναι πιο σοβαρό και θα πρέπει να σκεφτείτε άλλους τρόπος αποκατάστασης όπως αυτόν που περιγράφουμε σε προηγούμενο άρθρο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .