Microsoft OneNote : Αποθηκεύστε και συγχρονίστε τις σημειώσεις σας με όλες τις συσκευές σας



Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Microsoft OneNote : Αποθηκεύστε και συγχρονίστε τις σημειώσεις σας με όλες τις συσκευές σας

read

Κρατήστε και συγχρονίστε τις σημειώσεις σας με όλες τις συσκευές σας, όπου κι αν πάτε οι σημειώσεις σας θα είναι πάντα διαθέσιμες όταν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές OneNote Mobile στα τηλέφωνα στο  iOS και Android. Εναλλακτικά, αν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης, ανοίξτε απλώς το OneNote Web App. Μπορείτε να αποθηκεύετε τις σημειώσεις σας, να κάνετε αναζήτηση σε αυτές και να τις συγχρονίσετε με τις εφαρμογές OneNote σε άλλες συσκευές.

Το OneNote είναι  ένα εξαιρετικό εργαλείο για το σχολείο, για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Μπορείτε να κρατήστε σημειώσεις στη διάρκεια του μαθήματος συνδυάζοντας κείμενο, γραφή και αποσπάσματα Web. Χρησιμοποιήστε το OneNote για να οργανώσετε τις ανταλλαγές ιδεών, να σχεδιάσετε χάρτες ιδεών και να αναπτύξετε τις ιδέες σας για την επόμενη σχολική εργασία.

Ως εκπαιδευτικός,  μπορείτε να σχεδιάστε τα μαθήματα και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, όπου κι αν βρίσκεστε. Το OneNote είναι μέρος της οικογένειας του Office και λειτουργεί άψογα με  εφαρμογές, όπως το Excel ή το Word βοηθώντας σας να επιτύχετε ακόμη περισσότερα. Το OneNote συγχρονίζεται με το SkyDrive και το SharePoint, ώστε να είναι οι σημειώσεις σας πάντα ενημερωμένες σε όλες τις συσκευές σας.- Οι σημειώσεις σας αποθηκεύονται αυτόματα στις εφαρμογές OneNote όπου είναι δυνατή η αναζήτησή τους. Απλώς συνδεθείτε για να τις βρείτε. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, Android, iOS,  Mac OS X,




ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .