MacroDroid - Device Automation : Αυτοματοποιήσετε τις εργασίες σας στο smartphone ή στο tablet σας



Κυριακή 17 Απριλίου 2022

MacroDroid - Device Automation : Αυτοματοποιήσετε τις εργασίες σας στο smartphone ή στο tablet σας

read

Το MacroDroid είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές σας εργασίες στο smartphone ή στο tablet σας και σας προσφέρει μια απλή λύση για να κάνετε αυτοματοποιημένες εργασίες στη συσκευή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε τις δραστηριότητες που κάνετε συνήθως με το χέρι.

Για παράδειγμα μπορείτε να βελτιστοποιήστε την καθημερινή ροή εργασίας σας και να ενεργοποιήστε το WiFi όταν βρίσκεστε κοντά στο σπίτι σας, να μειώστε την αποστράγγιση της μπαταρίας (μείωση φωτεινότητας της οθόνης σας και απενεργοποίηση του Wifi), να δημιουργήστε προσαρμοσμένα προφίλ ήχου και ειδοποίησης, να βάλετε υπενθύμιση για ορισμένες εργασίες χρησιμοποιώντας χρονοδιακόπτες και χρονόμετρα και πολλά άλλα.

Το MacroDroid μπορεί να εκτελέσει πάνω από 100 διαφορετικές ενέργειες, τις οποίες συνήθως θα κάνατε με το χέρι. Η δωρεάν έκδοση του MacroDroid σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε έως και 5 μακροεντολές. Η έκδοση Pro απελευθερώνει την πλήρη ισχύ του MacroDroid και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε απεριόριστες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .