//Add More external stylesheets kinovea : Δείτε και αναλύστε σε αργή κίνηση τα βίντεο σας



Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

kinovea : Δείτε και αναλύστε σε αργή κίνηση τα βίντεο σας

read

Το kinovea είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο για τους λάτρεις του αθλητισμού. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να επιβραδύνετε, να μελετήστε και να σχολιάστε την τεχνική άλλων αθλητών σας ή του εαυτού σας. 

Πρόκειται για ένα video player που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους εκπαιδευτές τους. Oι χρήστες μπορούν να ανεβάσουν βίντεο και να δουν τα βίντεο σε αργή κίνηση ώστε να μπορούν να αναλύσουν τις κινήσεις τους και να αποκτήσουν την εικόνα που χρειάζεται για να μεγαλώσουν την απόδοσή τους στο επόμενο επίπεδο. 

Αν και η γενική φιλοσοφία της εφαρμογής είναι αυτή που περιγράψαμε αυτό  δεν σημαίνει ότι δεν  μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Εμπλουτίστε το βίντεο προσθέτοντας βέλη, περιγραφές και άλλο περιεχόμενο σε βασικές θέσεις. Παρατηρήστε δύο βίντεο δίπλα-δίπλα και συγχρονίστε τα σε μια κοινή εκδήλωση.

Μετρήστε τις γωνίες, τις αποστάσεις και τους χρόνους χειροκίνητα ή χρησιμοποιήστε ημιαυτόματη παρακολούθηση για να ακολουθήσετε τις τροχιές των σημείων στο βίντεο. Εξάγετε την ανάλυσή σας σε μορφές υπολογιστικών φύλλων για επιστημονική μελέτη και περαιτέρω επεξεργασία. 

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα εργαλεία που ταιριάζουν σε συγκεκριμένες ανάγκες. Το κύριο παράθυρο λειτουργεί ως εξερευνητής για αρχεία βίντεο, αγαπημένους φακέλους και κάμερες. Το Kinovea δεν προσπαθεί να διαχειριστεί τη συλλογή βίντεο, αλλά απλώς παρέχει περιήγηση στις μονάδες δίσκου και τις συντομεύσεις σας.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο βασίζεται στις βιβλιοθήκες FFMpeg και έτσι μπορεί να διαβάσει σχεδόν κάθε μορφή βίντεο που θα ρίξετε σε αυτό. Οι στατικές εικόνες τυγχάνουν ειδικής επεξεργασίας και μετατρέπονται σε βίντεο 10 δευτερολέπτων για να επιτρέψουν πολλές σελίδες σχολιασμών σε μία μόνο εικόνα.

Ο χρόνος στο Kinovea μπορεί να αναπαρασταθεί σε διάφορες μονάδες όπως ο αριθμός καρέ, τα συνολικά χιλιοστά του δευτερολέπτου από την έναρξη ή μια κλασική μορφή κωδικού χρόνου.

Για βίντεο που είναι ήδη σε αργή κίνηση, επειδή έχουν τραβηχτεί με κάμερα υψηλής ταχύτητας, η κλίμακα του χρόνου μπορεί να προσαρμοστεί στο ρυθμό λήψης και όλοι οι χρόνοι σε όλο το πρόγραμμα θα αντικατοπτρίζουν στη συνέχεια τιμές σε πραγματικό χρόνο. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή kinovea


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .