Τencent Gaming Buddy : Ο καλύτερος δωρεάν εξομοιωτής για παιχνίδια Android της Tencent στα WindowsΗ Tencent είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παιχνιδιών παγκοσμίως και η δημιουργός του Tencent Gaming Buddy, ενός εκπληκτικού emulator Android για τα Windows. Το Tencent Gaming Buddy είναι ένας εξομοιωτής Android που θα σας βοηθήσει να παίξετε κάποια από τα καλύτερα Android παιχνίδια της Tencent, όπως είναι το PUBG Mobile, Arena of Valor, Cyber ​​Hunter και πολλά άλλα.

Το μενού είναι αρκετά λεπτομερές αλλά απλό, έτσι  ώστε ο καθένας να μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα παιχνίδια και να τα τρέξει. Η διαφορά του Tencent Gaming Buddy σε σχέση με τους άλλους emulators είναι ότι προορίζεται για παίζει αποκλειστικά δημοφιλή παιχνίδια της Tencent  στα Windows. Για το σκοπό αυτό, είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένος και σίγουρα θα εκπλαγείτε από την απόδοσή του. Είναι απλό και εύκολο στην εγκατάσταση, χωρίς να απαιτεί δημιουργία λογαριασμού.

Διαθέτει πάρα πολλές επιλογές προσαρμογής, έτσι ώστε, να το παραμετροποιήσετε σύμφωνα με τις δυνατότητες του υπολογιστή σας, η δε απόδοση του είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με τους άλλους  συμβατικούς εξομοιωτές Android PC. 

Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή και την εγκαταστήσετε,  θα δείτε στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας δύο εικονίδια, το PUBG MOBILE και  το Gameloop, το πρώτο είναι να για τρέξετε τον εξομοιωτή και το δεύτερο σας δίνει τη δυνατότητα μέσω της επιλογής Game Center να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε πάρα πολλά από τα διαθέσιμα παιχνίδια. Εν κατακλείδι, αν σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια στο κινητό σας, το Τencent Gaming Buddy  σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε το  ίδιο και από τον υπολογιστή σας και μάλιστα με πολύ μεγάλη ευκολία.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Αν σας άρεσε το άρθρο διαδώστε το!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .