//Add More external stylesheets Delete.On.Reboot : Διαγράψτε κλειδωμένα αρχεία



Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Delete.On.Reboot : Διαγράψτε κλειδωμένα αρχεία

read

Ορισμένα προγράμματα μπορούν να διαγράψουν απευθείας κλειδωμένα αρχεία, χωρίς να χρειάζεται να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια κακή ιδέα. Η προσπάθεια να ξεκλειδώσετε ένα αρχείο που χρησιμοποιείται από μια διαδικασία συστήματος μπορεί να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας του συστήματος και να χάσετε τα δεδομένα σας.

Ωστόσο, υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία, όπως το Delete.On.Reboot . Πρόκειται για ένα δωρεάν λογισμικό που σας επιτρέπει  διαγράψετε αρχεία κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. Αυτό είναι χρήσιμο όταν τα αρχεία που πρέπει να διαγραφούν είναι κλειδωμένα από ενεργές διεργασίες ή προγράμματα.

Η διαδικασία είναι εύκολη. Προσθέσετε τα αρχεία που θέλετε να διαγραφούν κατά την επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση, θα διαγράψει αυτά τα αρχεία πριν από τη φόρτωση των Windows, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα υπάρχει καμία ενεργή διεργασία που να κλειδώνει τα αρχεία.

Επιπλέον, παρέχει μια λειτουργία ιστορικού, η οποία καταγράφει τις διαγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε διαγραφή. Συνοψίζοντας, πρόκειται για  ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαγραφή αρχείων που σε κανονικές συνθήκες δεν μπορούν να διαγραφούν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Delete.On.Reboot


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .