//Add More external stylesheets DCS World : Εξομοιωτής στρατιωτικών αεροσκαφών για Windows



Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

DCS World : Εξομοιωτής στρατιωτικών αεροσκαφών για Windows

read

Ο ψηφιακός εξομοιωτής της παγκόσμιας μάχης (DCS World) είναι ένα δωρεάν παιχνίδι μάχης το οποίο εστιάζει στη προσομοίωση στρατιωτικών αεροσκαφών. Περιλαμβάνει τα αεροσκάφη DRIVE SU-25T και TF-51D και είναι επεκτάσιμη μέσω επιπρόσθετων μονάδων DCS καθώς και πρόσθετα και mods. Μπορείτε να κατεβάσετε χάρτες, αεροπλάνα, ελικόπτερα και πολλά άλλα επιπλέον δεδομένα έτσι ώστε να αλλάξετε την γεωγραφική περιοχή της μάχης.

Το DCS είναι ένα πραγματικό «sandbox» προσομοίωσης που έχει επίσης σχεδιαστεί για να καλύψει πολλαπλές χρονικές περιόδους ενδιαφέροντος, όπως του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, πόλεμος της Κορέας, του Βιετνάμ, Πόλεμο του Κόλπου και άλλους.  Οι τρέχουσες περιοχές  μάχης περιλαμβάνουν τον Καύκασο, Νεβάδα  και της Νορμανδίας 1944.

Οι νέοι χάρτες σε εξέλιξη περιλαμβάνουν τον περσικό κόλπο, τη Συρία και άλλες. Πρόκειται για μία ουσιαστική αυθεντική και ρεαλιστική προσομοίωση. Περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα λεπτομερή χάρτη της περιοχής του Καυκάσου, που περιλαμβάνει νοτιοδυτική Ρωσία και τη Γεωργία. Περιλαμβάνει 20 πλήρως εξοπλισμένες λειτουργικές αεροπορικές βάσεις, εκατομμύρια κτίρια και δέντρα, και χιλιάδες χιλιόμετρα δρόμων.

Περιλαμβάνει  επίσης  156 συστήματα δωρεάν και πλήρως λειτουργικών όπλων, 105 οχήματα εδάφους, 19 πλοία και 84 AI-ελεγχόμενα αεροσκάφη. Με νέα εκπληκτικά εφέ για τις εκρήξεις, τα σύννεφα, ομίχλη, τη φωτιά και τον καπνό και δυνατότητα να δημιουργήστε  δικές σας αποστολές και εκστρατείες για απεριόριστο gameplay

Ας έρθουμε τώρα στην εγκατάσταση. Αφού εγκαταστήσετε το παιχνίδι τρέξτε το εικονίδιο DCS World , ( οπλιστείτε με υπομονή αν έχετε αργή σύνδεση)  και περιμένετε έως ότου  αναβαθμιστεί το παιχνίδι. Θα πρέπει να σημειώσω ότι η αναβάθμιση του παιχνιδιού ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας και την διαμόρφωση του υπολογιστή σας θα πάρει από ελάχιστη έως αρκετή  ώρα, κάτι πολύ φυσικό αφού τα αρχεία της αναβάθμισης είναι περίπου 30 GB 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DCS World


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .