//Add More external stylesheets Πώς να ελέγξετε την μνήμη στον υπολογιστή σας



Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Πώς να ελέγξετε την μνήμη στον υπολογιστή σας

read

Η Μνήμη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά για να λειτουργήσει ένας υπολογιστής. Ωστόσο παρά τις βελτιώσεις που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια ενδέχεται να παρουσιάσει σε κάποια χρονική στιγμή προβλήματα. 

- Αν και τα προβλήματα αυτά δεν είναι πολύ συχνά προκαλούν ωστόσο μεγάλο άγχος στους χρήστες.  Υπάρχουν αρκετά προγράμματα που μπορούν να μας βοηθήσουν σ΄αυτό. 

- Παρ΄όλα αυτά εμείς θα επιλέξουμε το Windows Memory Diagnostic που υπάρχει ως εφαρμογή ενσωματωμένη στα Windows. 

ΒΗΜΑΤΑ


1. Για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου και κάντε κλικ στην επιλογή κάντε κλικ, στην επιλογή εργαλεία των windows και μετά κλικ στο εικονίδιο Διαγνωστικά μνήμης των Windows.


2 Τέλος, στην νέα καρτέλα που θα ανοίξει επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε επανεκκίνηση για να ξεκινήσει ο έλεγχος ή καθορίστε για αργότερα τον έλεγχο μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

-   Αν επιλέξετε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και να εκτελέσετε αμέσως το εργαλείο, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε την εργασία σας και κλείστε όλα τα προγράμματα που εκτελούνται.

-  Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον έλεγχο αυτόματα μετά την επανεκκίνηση των Windows. Μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της μνήμης του υπολογιστή σας. Μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος, τα Windows θα ξεκινήσουν αυτόματα. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .