//Add More external stylesheets Sophos Scan & Clean : Aφαιρέστε κακόβουλο λογισμικό όπως, ιούς, spyware, rootkits και fake antivirus



Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Sophos Scan & Clean : Aφαιρέστε κακόβουλο λογισμικό όπως, ιούς, spyware, rootkits και fake antivirus

read
Έχετε μολυνθεί με κάποιο ιό; Είστε σίγουροι για το αν το υφιστάμενο λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να τον ανιχνεύσει και να τον αφαιρέσει; Το Sophos Virus Removal Tool μπορεί να σας βοηθήσει. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής ανιχνεύει όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή-συμπεριλαμβανομένων των ιών, spyware, rootkits και Conficker. 

Η εφαρμογή έχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα του ιού από την SophosLabs ενός παγκόσμιου δικτύου έρευνας απειλών από το κακόβουλο λογισμικό διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι ακόμη και οι πολύ πρόσφατοι ιοί θα ανιχνευθούν και θα αφαιρεθούν. 

ΒΗΜΑΤΑ

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης σας και μεταβείτε στον ιστότοπο του Sophos Scan & Clean.
  2. Στον ιστότοπο, κάντε κλικ στο κουμπί  "Λήψη" για λήψη το. (θα χρειαστεί να κάνετε εγγραφή)
  3. Αποθηκεύστε το ληφθέν αρχείο στον υπολογιστή σας.
  4. Εντοπίστε το ληφθέν αρχείο και κάντε διπλό κλικ πάνω του για να εκτελέσετε το εργαλείο Sophos Scan & Clean. Δεδομένου ότι δεν απαιτεί εγκατάσταση, θα ξεκινήσει απευθείας.
  5. Το πρόγραμμα θα κατεβάσει την τελευταία ενημέρωση από τη βάση δεδομένων της εφαρμογής  και θα ελέγξει τον υπολογιστή σας για να απομακρύνει τυχόν ιούς που βρει.
  6. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η σάρωση. Η διάρκεια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος και τον αριθμό των αρχείων που σαρώνονται.
  7. Μόλις ολοκληρωθεί η σάρωση, θα εμφανίσει μια αναφορά των απειλών που εντοπίστηκαν, εάν υπάρχουν.
  8. Ελέγξτε τα αποτελέσματα σάρωσης. Εάν εντοπιστούν απειλές, το Sophos Scan & Clean σας παρέχει επιλογές για την αφαίρεση ή την καραντίνα τους.
  9. Επιλέξτε την κατάλληλη ενέργεια για την αφαίρεση ή την καραντίνα των απειλών που εντοπίστηκαν.
  10. Ακολουθήστε τυχόν πρόσθετες οδηγίες ή οδηγίες για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αφαίρεσης.
  11. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία αφαίρεσης, συνιστάται να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας για να διασφαλίσετε ότι όλες οι απειλές έχουν καταργηθεί με επιτυχία.
Μπορεί να λειτουργεί παράλληλα με το αγαπημένο σας antivirus χωρίς να υπάρξει πρόβλημα διένεξης
και θα σας βοηθήσει σε περιπτώσεις όπου απειλές έχουν καταφέρει  να ξεφύγουν από το κύριο λογισμικό ασφαλείας σας. Θυμηθείτε να διατηρείτε το λογισμικό προστασίας από ιούς πάντα ενημερωμένο και να εκτελείτε τακτικές σαρώσεις για να διατηρείτε ένα ασφαλές και προστατευμένο σύστημα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Sophos Scan & Clean


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .