//Add More external stylesheets Sophos Home : H Ισχυρή προστασία για το κακόβουλο λογισμικό



Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Sophos Home : H Ισχυρή προστασία για το κακόβουλο λογισμικό

read

Προστατέψτε όλους τους υπολογιστές σας με το Sophos Home, με την ίδια προστασία απέναντι στους ιούς, το κακόβουλο λογισμικό και τεχνολογία φιλτραρίσματος στο διαδίκτυο με αυτή που εμπιστεύονται εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις. Πρόκειται για ένα antivirus που ανεβάζει τον πήχη της ασφάλειας πολύ ψηλά, πέρα από αυτή των κλασικών- παραδοσιακών antivirus αφού σας παρέχει προηγμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο από τα πιο πρόσφατα ransomware, κακόβουλο λογισμικό και απόπειρες hacking.

Για πρώτη φορά, πολλές από τις ίδιες τεχνολογίες προστασίας σε πραγματικό χρόνο που είναι διαθέσιμες στο επαγγελματικό προϊόν Intercept X, είναι πλέον διαθέσιμες και για το Sophos Home, έτσι ώστε να έχετε το ίδιο επίπεδο προστασίας με αυτό που εμπιστεύονται κορυφαίες τράπεζες, κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Το Sophos Home σάς ειδοποιεί όταν μια εξωτερική πηγή προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στην κάμερα ή το μικρόφωνο σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επιτρέψετε ή να αποκλείσετε τη δράση. Με τον τρόπο αυτό προστατεύει τα στοιχεία των τραπεζικών και πιστωτικών καρτών σας από την υποκλοπή. Αμέσως μετά την εγκατάσταση, εκτελεί μια βαθιά σάρωση για να βρει και να καθαρίσει τυχόν κακόβουλο λογισμικό. Λειτουργεί σε Mac και Windows.

Για να κατεβάσετε το λογισμικό θα πρέπει να κάνετε registration. Το πρόγραμμα εγκαθιστά την πλήρη έκδοση του προγράμματος που είναι διαθέσιμη για 30 ημέρες.

Αν ωστόσο μετά τις 30 ημέρες δεν επιθυμείτε την αγορά του αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί ως δωρεάν με δυνατότητες ανίχνευσης σε πραγματικό χρόνο από γνωστούς ιούς, malware, trojans, worms, bots, δυνητικά ανεπιθύμητες εφαρμογές (PUAs), ransomware, και άλλα, γονικό φιλτράρισμα ιστού που επιτρέπει να ελέγχετε το περιεχόμενο που μπορούν να δουν τα παιδιά σας online, προστασία ιστού από γνωστές κακόβουλες τοποθεσίες και απομακρυσμένη διαχείριση. Μπορείτε να δείτε εδώ τις διαφορές μεταξύ της δωρεάν και της επαγγελματικής έκδοσης του προιόντος. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .