//Add More external stylesheets Pinta : Σχεδιαστικό εργαλείο επεξεργασίας γραφικών



Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Pinta : Σχεδιαστικό εργαλείο επεξεργασίας γραφικών

read

Το Pinta είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα για σχεδίαση και επεξεργασία εικόνων. Πρόκειται για ένα σχεδιαστικό εργαλείο επεξεργασίας γραφικών εμπνευσμένο από το Paint.NET, που έχει ως στόχο μία απλούστερη και πιο εύκολη εναλλακτική λύση από το GIMP. 

Περιλαμβάνει ορισμένα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη για στρώματα, απεριόριστα undo και redo, καθώς και μια δέσμη των ειδικών φίλτρων. Χρησιμοποιήστε εύκολα τα εργαλεία σχεδίασης για να σχεδιάσετε γραμμές, ορθογώνια, ελλείψεις και πολλά άλλα.

Το Pinta περιλαμβάνει πάνω από 35 ρυθμίσεις και εφέ για να τροποποιήσετε τις εικόνες σας και μεταφράζεται τουλάχιστον μερικώς σε περισσότερες από 55 γλώσσες. 

Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιήστε πολλαπλά επίπεδα για να διαχωρίσετε και να ομαδοποιήσετε στοιχεία της εικόνας σας για εύκολη επεξεργασία.  Στόχος του είναι να προσφέρει στους χρήστες έναν απλό αλλά ισχυρό τρόπο να σχεδιάζουν και να χειρίζονται εικόνες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Pinta


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .