//Add More external stylesheets Not Another PDF Scanner : Σκανάρετε, οργανώστε και αποθηκεύστε τα έγγραφά σας



Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Not Another PDF Scanner : Σκανάρετε, οργανώστε και αποθηκεύστε τα έγγραφά σας

read

Δωρεάν εφαρμογή λογισμικού σχεδιασμένη για χρήστες των Windows που επιτρέπει την εύκολη σάρωση και διαχείριση εγγράφων. Παρέχει στους χρήστες έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο να σαρώνουν έγγραφα, να τα αποθηκεύουν ως PDF ή άλλες μορφές εικόνας και να τα οργανώνουν για εύκολη ανάκτηση.

Με το NAPS2, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τον σαρωτή τους απευθείας στην εφαρμογή και να σαρώσουν γρήγορα πολλές σελίδες ή έγγραφα. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίπεδους  σαρωτές και τροφοδότη εγγράφων, επιτρέποντας την ευελιξία στη σάρωση διαφορετικών τύπων εγγράφων. Προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές σάρωσης, όπως τη λειτουργία χρώματος, την ανάλυση και το μέγεθος χαρτιού, για τη διασφάλιση σαρώσεων υψηλής ποιότητας.

Μόλις σαρωθούν τα έγγραφα,  παρέχει εργαλεία για την επεξεργασία και τον χειρισμό τους. Οι χρήστες μπορούν να περιστρέψουν, να περικόψουν και να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα και την αντίθεση των σαρωμένων εικόνων για να βελτιώσουν την αναγνωσιμότητά τους. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τα σαρωμένα έγγραφα σε κείμενο με δυνατότητα αναζήτησης και επεξεργασίας.

Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που διευκολύνει την οργάνωση και τη διαχείριση των σαρωμένων εγγράφων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν φακέλους, να μετακινήσουν, να μετονομάσουν και να διαγράψουν αρχεία, ακόμη και να συγχωνεύσουν πολλά σαρωμένα έγγραφα σε ένα μόνο αρχείο PDF. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης τη δημιουργία αρχείων PDF πολλών σελίδων, καθιστώντας τη βολική για την αποθήκευση και την κοινή χρήση μεγάλων εγγράφων.

Εκτός από τη σάρωση και τη διαχείριση εγγράφων,  παρέχει και δυνατότητες εξαγωγής και κοινής χρήσης των σαρωμένων εγγράφων και μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σαρωμένα έγγραφα ως PDF, TIFF, JPEG, PNG ή άλλες δημοφιλείς μορφές. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης επιλογές αποστολής εγγράφων μέσω email ή αποστολής τους σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Dropbox ή το Google Drive.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για  ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο σάρωσης με δυνατότητες οργάνωσης και διαχείρισης εγγράφων για τα windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Not Another PDF Scanner


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .