//Add More external stylesheets

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

NAPS2 : Σκανάρετε, οργανώστε και αποθηκεύστε τα έγγραφά σας

read

Το NAPS2 (Not Another PDF Scanner 2) είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογισμικό σάρωσης για Windows, Mac και Linux. Σχεδιασμένο για να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό στη χρήση, σας επιτρέπει να σαρώσετε έγγραφα σε PDF και άλλες μορφές με ευκολία.

Συνδέστε τον σαρωτή σας απευθείας στην εφαρμογή και σαρώστε γρήγορα πολλές σελίδες ή έγγραφα. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίπεδους  σαρωτές και τροφοδότη εγγράφων, επιτρέποντας την ευελιξία στη σάρωση διαφορετικών τύπων εγγράφων. Προσφέρει επίσης διάφορες επιλογές σάρωσης, όπως τη λειτουργία χρώματος, την ανάλυση και το μέγεθος χαρτιού, για τη διασφάλιση σαρώσεων υψηλής ποιότητας.

Μόλις σαρωθούν τα έγγραφα,  παρέχει εργαλεία για την επεξεργασία και τον χειρισμό τους. Υποστηρίζει επίσης οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR), η οποία επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τα σαρωμένα έγγραφα σε κείμενο με δυνατότητα αναζήτησης και επεξεργασίας.

Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που διευκολύνει την οργάνωση και τη διαχείριση των σαρωμένων εγγράφων. Μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους, να μετακινήσετε, να μετονομάσετε και να διαγράψετε αρχεία, ακόμη και να συγχωνεύσετε πολλά σαρωμένα έγγραφα σε ένα μόνο αρχείο PDF. 

Ωστόσο, εκτός από τη σάρωση και τη διαχείριση εγγράφων,  παρέχει και δυνατότητες εξαγωγής και κοινής χρήσης των σαρωμένων εγγράφων και μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σαρωμένα έγγραφα ως PDF, TIFF, JPEG, PNG ή άλλες δημοφιλείς μορφές.  Τέλος,  διαθέτει επιλογές αποστολής εγγράφων μέσω email ή αποστολής τους σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Dropbox ή το Google Drive.

 Ας  το εξετάσουμε όμως τώρα  αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1.  Υποστήριξη Πολλαπλών Συσκευών Σάρωσης :Είναι συμβατό με συσκευές από διάφορους κατασκευαστές όπως Canon, Brother, HP, Epson, Fujitsu και πολλούς άλλους. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των οδηγών WIA και TWAIN, ανάλογα με το ποιος λειτουργεί καλύτερα για τον σαρωτή σας. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε παραμέτρους όπως DPI, μέγεθος σελίδας και βάθος χρώματος.
  2. Δυνατότητες Επεξεργασίας Εικόνας : Διαθέτει εργαλεία για την περιστροφή, την κοπή και την αναδιάταξη των σελίδων σας. Μπορείτε να σύρετε και να αφήνετε τις σελίδες στη σειρά που προτιμάτε και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία επεξεργασίας εικόνας για να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση.
  3. Αναγνώριση Κειμένου (OCR) : Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης οπτικών χαρακτήρων (OCR), το NAPS2 μπορεί να εντοπίσει κείμενο στα σαρωμένα σας έγγραφα, κάνοντάς τα αναζητήσιμα. Υποστηρίζει πάνω από 100 γλώσσες, επιτρέποντάς σας να βρείτε εύκολα πληροφορίες μέσα στα PDF σας.
  4. Πολυγλωσσική Υποστήριξη :  Διαθέσιμο σε πάνω από 40 γλώσσες.
  5. Κοινή Χρήση Σαρωτών μέσω Δικτύου: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαρωτές που είναι συνδεδεμένοι σε άλλους υπολογιστές στο τοπικό σας δίκτυο, μετατρέποντας οποιονδήποτε σαρωτή σε ασύρματο σαρωτή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για  ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο σάρωσης με δυνατότητες οργάνωσης και διαχείρισης εγγράφων για τα windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Not Another PDF Scanner 7.4.3


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .