Nimbus Clipper : Αποθηκεύστε κείμενο, εικόνες, άρθρα ή αποσπάσματα από ιστοσελίδες



Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Nimbus Clipper : Αποθηκεύστε κείμενο, εικόνες, άρθρα ή αποσπάσματα από ιστοσελίδες

read

Η ανάγκη για αποτελεσματική αποθήκευση και οργάνωση των πληροφοριών μας είναι αναμφίβολα ένας σημαντικός παράγοντας . Αναζητώντας την ιδανική λύση, ανακαλύψαμε το Nimbus Clipper, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που απλοποιεί την διαδικασία της συλλογής και της οργάνωσης πληροφοριών από τον ιστό.

Το Nimbus Clipper είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να οργανώνουν πληροφορίες από τον ιστό με ένα κλικ. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο  που προσφέρει μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για τη συλλογή και την οργάνωση πληροφοριών, είτε πρόκειται για κείμενο, εικόνες, ή ακόμα και ολόκληρες ιστοσελίδες.

Με το Nimbus Clipper, η διαδικασία της αποθήκευσης και της οργάνωσης πληροφοριών γίνεται παιχνιδάκι. Απλά εγκαθιστούμε την επέκταση στον προγραμματισμό μας περιηγητή, και μετά από αυτό, ένα εικονίδιο του Nimbus Clipper θα εμφανιστεί στη γραμμή εργαλείων μας. Όταν εντοπίζουμε μια πληροφορία που θέλουμε να αποθηκεύσουμε, απλώς κάνουμε κλικ στο εικονίδιο, επιλέγουμε τον τύπο της πληροφορίας (κείμενο, εικόνα, ιστοσελίδα) και το Nimbus Clipper αποθηκεύει αυτόματα την επιλεγμένη πληροφορία σε μια οργανωμένη μορφή.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε αποσπάσματα ιστοσελίδων, να μετατρέψτε ιστοσελίδες σε άρθρα φιλικά προς τον αναγνώστη να επιλέξετε μόνο κείμενο ή εικόνες. Ακόμη, αν χρειάζεστε κάποιες εικόνες από μια ιστοσελίδα το Nimbus Clipper θα εντοπίσει όλες τις εικόνες έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε όποιες από αυτές θέλετε να σώσετε. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές android αλλά μπορεί να δουλέψει άνετα και ως πρόσθετο στον Browser  κατά την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. 

Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει : Chrome, microsoft edge και Opera. Για να δουλέψετε με το Nimbus Clipper αφού το εγκαταστήσετε στον Browser σας θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε λογαριασμό Nimbus. Από εκεί και μετά, μπείτε στο μενού της εφαρμογής και επιλέξτε κάθε φορά την ενέργεια που θέλετε να κάνετε.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .