//Add More external stylesheets Honeyview : Δωρεάν εφαρμογή προβολής εικόνων



Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Honeyview : Δωρεάν εφαρμογή προβολής εικόνων

read

Ευέλικτο - φιλικό προς το χρήστη λογισμικό προβολής εικόνων που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Εχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει διάφορες μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως JPEG, PNG, GIF, BMP και TIFF.

Το λογισμικό επιτρέπει την ομαλή κύλιση και τη μεγέθυνση/σμίκρυνση των εικόνων, καθιστώντας εύκολη την εξέταση λεπτομερειών ή την προβολή εικόνων σε διαφορετικά μεγέθη.

Πέραν της πολύ γρήγορης απεικόνισης των φωτογραφιών ένα από τα πολύ δυνατά του σημεία είναι η υποστήριξης προβολής εικόνων ακόμη και μέσα σε συμπιεσμένα αρχεία ZIP, RAR, 7z. 

Αν μια εικόνα έχει πληροφορίες GPS, η τοποθεσία μπορεί να προβληθεί στο Google Maps, και οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τις προτιμώμενες φωτογραφίες. Στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, υποστήριξη για αρχεία BMP, JPG, GIF, PNG, PSD, DDS, JXR, WebP, J2K, JP2, TGA, TIFF, PCX, PNM και PPM,υποστήριξη για μορφές εικόνας RAW, συμπεριλαμβανομένων των DNG, CR2, CRW, NEF, NRW, ORF, RW2, PEF, SR2 και RAF,υποστήριξη για άμεση προβολή από συμπιεσμένα αρχεία όπως ZIP, RAR, 7Z, LZH, TAR, ALZ και EGG, υποστήριξη λειτουργίας «Παρουσίασης» να δείξετε πολλές φωτογραφίες σε ένα ορισμένο χρόνο, άμεση προβολή θέσης στο Google Maps από τις πληροφορίες GPS που περιλαμβάνονται στις φωτογραφίες.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι η ικανότητά του να εμφανίζει τις εικόνες ως slideshow με προσαρμόσιμα εφέ μετάβασης όπου οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν μουσική.

Επιπλέον, διαθέτει μια σειρά από εργαλεία επεξεργασίας που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν βασικές προσαρμογές στις εικόνες τους. να περιστρέψουν ή να αναστρέψουν εικόνες, να προσαρμόσουν τα επίπεδα φωτεινότητας και αντίθεσης, να εφαρμόσουν φίλτρα και εφέ, να περικόψουν ή να αλλάξουν το μέγεθος των εικόνων σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Υποστηρίζει επίσης δυνατότητες μαζικής επεξεργασίας που επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν ενέργειες σε πολλές εικόνες ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια όταν ασχολούνται με μεγάλες συλλογές.

Συνοψίζοντας ,  είτε είστε επαγγελματίας φωτογράφος είτε απλό χρήστης που ψάχνει ένα αξιόπιστο λογισμικό προβολής εικόνων  το HoneyView διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία  διατηρώντας παράλληλα την ευκολία χρήσης.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Honeyview


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .