Οι 9 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης και μεταφοράς αρχείων σε υπολογιστές και κινητάΠολλές φορές χρειάζεται να μεταφέρουμε αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή μας ή και αντίστροφα. Για το σκοπό αυτό, επιλέξαμε για εσάς  τις 9 καλύτερες .

1.

Το ShareIt είναι μία νέα απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να στείλετε περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων αρχείων, φωτογραφιών, βίντεο και εγγράφων, ταχύτατα. Αποστολή αρχείων μόλις σε λίγα δευτερόλεπτα, από 1MB έως 100GB. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές με λειτουργικό Windows, Android και Apple. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας ή στο κινητό σας τηλέφωνο βρείτε από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας την συσκευή που θέλετε να στείλετε τα αρχεία σας, πατήστε Send ανεβάστε το αρχείο που θέλετε να διαμοιράσετε, πατήστε επόμενο και στείλτε το αρχείο σας στις συσκευές που επιθυμείτε. 
 
2.

Ποτέ ίσως η μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών, η μεταξύ υπολογιστών και κινητών και μεταξύ κινητών να μην ήταν τόσο εύκολη. Με το Send Anywhere μπορείτε πλέον να ανταλλάσσετε τα αρχεία σας χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνετε κάποια εγγραφή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα 6-ψήφιο αριθμό-κλειδί για την σύζευξη των συσκευών. 

Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό και τον υπολογιστή σας. Τώρα τρέξετε το πρόγραμμα και στις δύο συσκευές και επιλέξτε ανάλογα την περίπτωση τον ρόλο του καθενός. Αν δηλαδή θέλετε να στείλετε αρχεία από τον υπολογιστή προς το κινητό ή αντίστροφα. Ας υποθέσουμε ότι θέλουμε να στείλουμε ένα αρχείο από τον υπολογιστή στο κινητό μας, κάντε κλικ στο send και επιλέξτε το αρχείο που πρόκειται να στείλετε στο κινητό και πατήστε share directly. 

3.

Μία από τις καλύτερες ίσως εφαρμογές που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστών αλλά και μεταξύ υπολογιστών και κινητών. Πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να θέλετε να μεταφέρετε αρχεία ασύρματα από τον ένα υπολογιστή στον άλλο η από τον υπολογιστή σε ένα κινητό τηλέφωνο ή και μεταξύ δύο κινητών και προβληματίζεστε με τις ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάνετε κάθε φορά για να το επιτύχετε, αυτό μέχρι σήμερα αφού με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από τον ένα υπολογιστή στον άλλο ή από τον υπολογιστή σας σε IPhone, Android ή από IPhone, Android στον υπολογιστή σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε καμία απολύτως ρύθμιση. 
4.

To Xender είναι μία εκπληκτική εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα είδη των αρχείων χωρίς περιορισμούς. Μπορείτε να μεταφέρετε ό, τι θέλετε, από έγγραφα, μουσική, φωτογραφίες, βίντεο ακόμη και εφαρμογές χωρίς χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και με 200 φορές την ταχύτητα μεταφοράς Bluetooth.  Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός, απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή στα κινητά ή τα ταμπλετ μεταξύ των οποίων θέλετε να κάνετε μεταφορά αρχείων, ανοίξτε την εφαρμογή επιλέξτε το ή τα αρχεία που θέλετε να στείλετε και από το άλλο κινητό πατήστε απλά στην επιλογή λήψη. 


5.  

Οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων όσο και αν εάν η τεχνολογία έχει κάνει άλματα δεν μπορούν να ξεπεράσουν ακόμη και στις καλύτερες περιπτώσεις ένα συγκεκριμένο μέγεθος και φυσικά δεν έχουν την δυναμική της οθόνης ενός Tablet ή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Κάπως έτσι σκέφθηκαν και οι δημιουργοί της σημερινής εφαρμογής και με μέσω μία πολύ έξυπνης εφαρμογής κατάφεραν να μας δώσουν τη δυνατότητα πρόσβασης και αλληλεπίδρασης του κινητού μας τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή ασύρματα μέσω του Wi-Fi μας. 

Μπορείτε στείλετε και λάβετε ατομικά ή ομαδικά μηνύματα, να εισάγετε και εξάγετε apk αρχεία, να διαχειριστείτε αρχεία στο Android και να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ Android και υπολογιστή, να δείτε και διαχειριστείτε φωτογραφίες στο Android και μεταφέρετε φωτογραφίες μεταξύ Android και υπολογιστή να ακούσετε και να διαχειριστείτε μουσική και βίντεο στο κινητό σας να βάλετε μουσική σαν ήχο τηλεφώνου και εξάγετε οποιονδήποτε ήχο τηλεφώνου, να είτε και να επεξεργαστείτε όλες τις επαφές, να πάρετε στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) να δείτε την οθόνη Android συσκευών σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα. 

6. 

Το Mobizen Mirroring είναι μία εξαιρετική online εφαρμογή που μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε συσκευές Android από τον υπολογιστή. Υποστηρίζει ενσύρματη, ασύρματη σύνδεση (3G / LTE / Wi-Fi / USB). Σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε τα παιχνίδια, τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Ακόμη, μπορείτε να ελέγξτε το smartphones σας με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι από τον υπολογιστή σας, να δείτε ή να αντιγράψτε αρχεία από και προς το τηλέφωνο και να δείτε την οθόνη του κινητού σας από τον υπολογιστή.
7.
Πρόκειται για μία από τις καλύτερες εφαρμογές για συσκευές Android, και iphone  που μπορεί να σας βοηθήσει στη διαχείριση του τηλεφώνου σας από τον υπολογιστή, και σας παρέχει τη δυνατότητα να μεταφέρετε αρχεία ανάμεσα στον υπολογιστή και την κινητή συσκευή σας με ασφάλεια, καθώς απαιτείται η έγκρισή σας για την πρόσβαση στη συσκευή σας. μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να μεταφέρετε τα μουσικά αρχεία που επιθυμείτε από την κινητή συσκευή στον υπολογιστή σας γρήγορα κι απλά. Είναι επίσης πολύ χρήσιμη για την οργάνωση μουσικών αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή μέσω διαδικτύου. 

Ακόμη, μπορείτε να προσθέστε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψτε εύκολα και γρήγορα τις επαφές σας. Πλέον δεν περιορίζεστε σε μικρές οθόνες και εικονικό πληκτρολόγιο.Με το AirMore, μπορείτε ακόμη, να στέλνετε, να προωθείτε, και να διαγράφετε μηνύματα με λίγα μόνο clicks. Μπορείτε ακόμη να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στον υπολογιστή σας αλλά και να να κάνετε Mirror το κινητό στον υπολογιστή σας.

8.

To Mi Drop είναι ένα εργαλείο μεταφοράς αρχείων P2P που λειτουργεί χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και που μπορεί να σας βοηθήσει να μοιραστείτε γρήγορα φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, εφαρμογές και αρχεία μεταξύ κινητών συσκευών ανά πάσα στιγμή. Με δυνατότητα μεταφοράς όλων των ειδών αρχείων και υποστήριξη όλων των συσκευών Android, σας δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξετε τα αρχεία σας χωρίς internet ή χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Με δυνατότητα αποστολής και λήψης όλων των τύπων αρχείων 200 φορές πιο γρήγορα από ό, τι με Bluetooth, με υψηλότερη ταχύτητα να φτάνει μέχρι 50M / s.


Συνδέστε το τηλέφωνό σας μέσω καλωδίου, Wi-Fi, Bluetooth ή μέσω υπερύθρων και θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα και αποτελεσματικά μπορείτε να διαχειριστείτε το τηλέφωνό σας. Το MyPhoneExplorer έχει εξελιχθεί και θεωρείται πλέον σαν ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλείο freeware για κινητά τηλέφωνα που επεκτείνεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά. Για να συνδέσετε το κινητό σας με τον υπολογιστή μέσω wi-fi κατεβάστε την εφαρμογή MyPhoneExplorer Client από το Google Play Store τρέξτε τη στο κινητό σας, και μετά τρέξτε την εφαρμογή από τα windows, επιλέξτε αρχείο ρυθμίσεις και σύνδεση με wi-fi, κλείστε το παράθυρο και πατήστε σύνδεση.


Στην οθόνη της εφαρμογής εκτός των άλλων μπορείτε να πάρετε και πληροφορίες για το κινητό σας να δείτε την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας σας, την μνήμη αλλά και τις ειδοποιήσεις από το κινητό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η γνώμη σας είναι πάντα ευπρόσδεκτη, θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές αρκεί να διατυπώνονται με κόσμιο τρόπο.Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας που όμως θα πρέπει να είναι σχετικές με το εκάστοτε θέμα.