Οι 10 καλύτερες δωρεάν σουίτες γραφείου για τα Windows



Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Οι 10 καλύτερες δωρεάν σουίτες γραφείου για τα Windows

read

Το Microsoft Office είναι μία σουίτα από εφαρμογές γραφείου και για πολλούς, η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, χωρίς να αμφισβητεί κάποιος τις δυνατότητες που προσφέρει από τη μία είναι αρκετά ακριβό και από την άλλη κάπως δύσχρηστο ιδιαίτερα για τους αρχάριους ή για κάποιους που απλά θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για να γράψουν απλά ένα κείμενο. Έτσι με τον καιρό, αναπτύχθηκαν πολλές άλλες παρόμοιες εφαρμογές πολλές από τις οποίες διατίθενται απολύτως δωρεάν, που περιλαμβάνουν πολλές από τις δυνατότητες του Office αλλά ωστόσο είναι και πιο εύχρηστες. Σήμερα, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε τις  καλύτερες από αυτές. Η επιλογή δική σας.



Apache OpenOffice

1.


Το Apache OpenOffice, γνωστό και σαν OpenOffice.org είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει επεξεργαστή κειμένου (Writer), λογιστικό φύλλο (Calc), δημιουργό παρουσιάσεων (Ιmpress), πρόγραμμα σχεδίασης (Draw), διαχείριση βάσεων δεδομένων (Base) και μαθηματικών τύπων (Math). 


H σουίτα είναι περισσότερο γνωστή ως OpenOffice, αλλά η ονομασία αυτή αποτελεί εμπορικό σήμα μιας εταιρείας στην Ολλανδία και χρησιμοποιείται επίσης και από την Orange UK, έτσι αποφασίστηκε να χρησιμοποιείται επίσημα η ονομασία OpenOffice.org. Λειτουργεί σε όλες τις γνώστες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων: Windows, Linux και Μac, ενώ υποστηρίζει άψογα και την Ελληνική γλώσσα, χάρη στην προσπάθεια των εθελοντών και πολλών χρηστών. 

Διαθέτει την ίδια λειτουργικότητα με άλλα δημοφιλή προγράμματα εφαρμογών γραφείου (όπως το MS Office) και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς, καθώς μπορούν να το αποκτήσουν ελεύθερα. Το OpenOffice χρησιμοποιεί το ανοιχτό OpenDocument φορμάτ, ενώ μπορεί να διαβάζει και να γράφει αρχεία Word, Excel και PowerPoint, υποστηρίζει επεκτάσεις, με παρόμοιο τρόπο όπως ο Mozilla Firefox, καθιστώντας απλή διαδικασία το να να προσθέσει κανείς νέες λειτουργίες σε μια υπάρχουσα εγκατάσταση του OpenOffice.

Ashampoo Office Free

2.


Το Ashampoo Office Free σάς παρέχει τρία πανίσχυρα, αποδοτικά και εύκολα στη χρήση προγράμματα σε μια προσιτή σουίτα. Η τέλεια ενσωμάτωση αυτών των τριών προγραμμάτων σας επιτρέπει να εργαστείτε γρήγορα, με αξιοπιστία και με άνεση είτε αν είστε στο γραφείο ή στο σπίτι. Το Ashampoo Office Free είναι συμβατό με τις μορφές αρχείων του Microsoft Office και ανοίγει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει Word, Excel ή PowerPoint αρχεία. Αυτό εγγυάται την απρόσκοπτη ανταλλαγή εγγράφων με τους χρήστες του Microsoft Office.


Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το Ashampoo Office Free τρέχει σε στικάκια USB για να σας παρέχει μια πλήρη σουίτα εν κινήσει και σας προσφέρει όσα χρειάζεστε για να εργαστείτε με έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και πολλές άλλες εργασίες! Η εκτεταμένη σουίτα Ashampoo Office Free περιέχει τα Ashampoo TextMaker, Ashampoo PlanMaker και Ashampoo Presentations.

Το Ashampoo TextMaker είναι ο ειδικός στην επεξεργασία κειμένου. Είτε πρόκειται για επιστολές, φυλλάδια ή επιστημονικές εργασίες, το λογισμικό αυτό παρέχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για κάθε εργασία επεξεργασίας κειμένου. 

Το Ashampoo TextMaker είναι συμβατό με διάφορες μορφές αρχείων, π.χ. όλες οι μορφές Microsoft Word από την έκδοση 6.0 μέχρι και την 2010. Το Ashampoo PlanMaker είναι ένα πανίσχυρο και εύκολο στη χρήση λογισμικό υπολογιστικών φύλλων. Με το PlanMaker, δε μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε υπολογιστικά φύλλα αλλά και να εκτελέσετε υπολογισμούς εύκολα με πάνω από 330 ενσωματωμένες λειτουργίες υπολογισμού και δυνατότητα δημιουργίας εντυπωσιακών γραφημάτων.

Η πλήρης συμβατότητα με αρχεία XLS και XLSX και η ενσωματωμένη εξαγωγή PDF φέρνουν το λογισμικό στη κορυφή της λίστας. Οι βαρετές και μονότονες παρουσιάσεις είναι πλέον παρελθόν με το Ashampoo Presentations! Επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα και κινούμενα σχέδια καθώς και μεταβάσεις που βασίζονται στη τεχνολογία DirectX μπορούν να προστεθούν εύκολα στις παρουσιάσεις σας. Για να αποκτήσετε τον κωδικό του προϊόντος κάντε εγγραφή και αφού κατεβάσετε το λογισμικό κατά την εγκατάσταση κάντε κλικ στην επιλογή ενεργοποίησης και ο κωδικός θα σας αποσταλεί αμέσως στο e-mail σας.

Atlantis Word Processor

3.


Δημιουργείστε έγγραφα για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς; Με το Atlantis Word Processor μπορείτε να δημιουργήσετε δομές και διατάξεις που κυμαίνονται από απλούστερα έως πολύ περίπλοκα και από ασήμαντα μέχρι εξαιρετικά επαγγελματικά. Μπορείτε να δώσετε στα έγγραφά σας οποιαδήποτε επιθυμητή εμφάνιση. 

Η Ατλαντίδα έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα εργαλεία για να κάνει ακριβώς αυτό. Οι επικεφαλίδες, οι σελιδοδείκτες, τα τμήματα, οι στήλες, οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα, οι υποσημειώσεις τα πεδία, τα στυλ, οι λίστες με κουκκίδες και αριθμημένες, οι πίνακες, η πιο περίπλοκη μορφοποίηση, όλα είναι ένα εύκολα προσβάσιμα. Για να ενεργοποιήσετε την δωρεάν έκδοση, αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή επιλέξτε help και μετά κάντε κλικ στο αντίστοιχο πεδίο.

LibreOffice

4.


Η διασημότερη δωρεάν σουίτα εφαρμογών γραφείου μπαίνει σε μια νέα εποχή, με την κοινότητα που τη στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια να αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο. Κορυφαία στελέχη της κοινότητας έχουν ήδη συστήσει ένα ίδρυμα με την επωνυμία The Document Foundation, το οποίο θα έχει από εδώ και στο εξής την ευθύνη για την ανάπτυξη και βελτίωση του λαοφιλούς OpenOffice.org.Το πρόγραμμα Writer διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε από έναν σύγχρονο, πολυδύναμο επεξεργαστή κειμένου ή από ένα εργαλείο για desktop publishing. 


Είναι αρκούντως απλός για τη σύνταξη ενός γρήγορου memo, αλλά και επαρκώς ισχυρός για τη δημιουργία ολόκληρων βιβλίων με περιεχόμενα, διαγράμματα, πίνακες περιεχομένων, κλπ. Εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στο περιεχόμενο του μηνύματός σας, ενώ το Writer θα το κάνει να δείχνει υπέροχο.

Οι διάφοροι βοηθοί (Wizards) θα σας απαλλάξουν από όλο τον μπελά της δημιουργίας standard εγγράφων, όπως επιστολών, επαγγελματικών fax, προσωπικής ατζέντας και πρακτικών, και καθιστούν εύκολες ακόμη και τις πιο σύνθετες δουλειές, όπως τις συμπτύξεις μηνυμάτων ταχυδρομείου. Τα Styles σας δίνουν την ισχύ των style sheets, και την ευχέρεια να μπορείτε εύκολα να παρουσιάζετε τα κείμενά σας να δείχνουν ομοιόμορφα, στα πλαίσια του ίδιου εγγράφου, αλλά και όταν δουλεύετε με ένα ολόκληρο σύνολο εγγράφων. Εντοπίστε τα ορθογραφικά λάθη στη στιγμή, με το λεξικό AutoCorrect, το οποίο ελέγχει την ορθογραφία σας σε πραγματικό χρόνο, καθώς πληκτρολογείτε (αν και είναι εύκολη η απενεργοποίησή του, εάν το επιθυμείτε).

Αν, πάλι, χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές γλώσσες μέσα στο ίδιο έγγραφο, το Writer μπορεί να το καταφέρει και αυτό. Μειώστε την προσπάθεια πληκτρολόγησης κειμένου με την βοήθεια του AutoComplete, το οποίο μπορεί να σας προτείνει τις πλέον συνηθισμένες ή αναμενόμενες λέξεις και φράσεις που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν εκείνο που αρχίσατε να πληκτρολογείτε, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο λεξικό και σκανάροντας τα έγγραφα που έχετε ανοίξει Τα πλαίσια κειμένου και το linking, σας δίνουν την δυνατότητα να εκτελέσετε εργασίες desktop publishing, για τη δημιουργία newsletters, φυλλαδίων και πολλών άλλων πραγμάτων, με εκείνην ακριβώς τη διαμόρφωση (layout) που θα θέλατε.

Αυξήστε την ευκολία πλοήγησης στα μεγάλα, σύνθετα έγγραφα, δημιουργώντας έναν πίνακα περιεχομένων ή φτιάχνοντας έναν κατάλογο με ορολογίες, βιβλιογραφικές αναφορές, εικονογράφηση, πίνακες ή και άλλα αντικείμενα. 

Το Writer μπορεί, επίσης, να σας εμφανίσει πολλαπλές σελίδες, καθώς εσείς κάνετε τις τροποποιήσεις σας - ιδεώδες για τα σύνθετα έγγραφα ή αν διαθέτετε μία μεγάλη οθόνη (είτε πολλαπλές οθόνες).Το χαρακτηριστικό των Προχωρημένων Σημειώσεων (advanced notes), σας εμφανίζει τις σημειώσεις στο πλάι του κειμένου, έτσι που να καθιστά εύκολη την ανάγνωση της πληροφορίας, καθώς επιθεωρείτε το κείμενο.




ONLY OFFICE Documents

5.


Δωρεάν εφαρμογή για εργασία με έγγραφα γραφείου. Εύκολη πρόσβαση και διαχείριση αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο cloud ONLYOFFICE. Μπορείτε να προβάλετε και να επεξεργαστείτε διαδικτυακά έγγραφα του Office. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε όλα τα είδη εγγράφων γραφείου, όπως, έγγραφα κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις. Οι βασικές μορφές είναι DOCX, XLSX και PPTX. Υποστηρίζονται επίσης όλες οι άλλες δημοφιλείς μορφές (DOC, XLS, PPT, ODT, ODS, ODP, DOTX).

Τα αρχεία PDF είναι διαθέσιμα για προβολή. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να κατεβάσετε αρχεία σε μορφή PDF, TXT, CSV, HTML. Φυσικά μπορείτε να eπεξεργαστείτε και τοπικά στον υπολογιστή σας έγγραφα κειμένου και υπολογιστικών φύλλων, προβολή παρουσιάσεων, PDF, αρχεία φωτογραφίας και βίντεο. 

Τέλος, μπορείτε να συνδεθείτε στο cloud μέσω WebDAV και να διαχειριστείτε άμεσα, να επεξεργαστείτε έγγραφα κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις ή να προβάλετε αρχεία PDF που είναι αποθηκευμένα στα συνδεδεμένα clouds, να τα κατεβάσετε, να τα ανεβάσετε, καθώς και να εργαστείτε με συλλογές και καταλόγους.

SoftMaker FreeOffice

6.


Δωρεάν πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, εφαρμογή λογιστικού φύλλου και πρόγραμμα παρουσίασης για χρήση στο σπίτι και το γραφείο. Όταν την χρησιμοποιήσετε είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε ότι μάλλον είναι η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση για το Microsoft Office.
Για παράδειγμα, καθιστά τα γραφικά ακόμα ταχύτερα από τον προκάτοχό της, χρησιμοποιώντας πολλούς πυρήνες CPU, είναι συμβατό με τα Windows XP μέχρι Windows 10 και υποστηρίζει οθόνες αφής και οθόνες 4Κ (UHD). Το TextMaker προσφέρει στο smartphone και το tablet σας το πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών που γνωρίζετε από το Microsoft Word ή το TextMaker στον υπολογιστή σας.

Με συμβατότητα χωρίς συμβιβασμούς αφού το TextMaker χρησιμοποιεί τη μορφή Microsoft Word DOCX ως τη μητρική μορφή των αρχείων του. Αυτό εγγυάται την απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων. Μπορείτε να ανοίξετε τα έγγραφά σας απευθείας στο Microsoft Word χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέψετε. Με τη διαισθητική λειτουργία σε έξυπνα κινητά και ταμπλέτες το TextMaker παρέχει πάντα μια ιδανική εμπειρία χρήστη.

Στο τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πρακτικές γραμμές εργαλείων με ένα μόνο δάχτυλο, επίσης, σάς επιτρέπει όχι μόνο να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε έγγραφα που βρίσκονται στη συσκευή σας, αλλά και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας στο Google Drive και στο Dropbox. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του TextMaker είναι διαθέσιμο σε 29 γλώσσες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται, φυσικά και η ελληνική.

SSuite NoteBook Editor

7.


Αυτός ο επεξεργαστής κειμένου διαθέτει όλες τις λειτουργίες για να σας ξεκινήσει κανείς να γράφει οποιοδήποτε κείμενο ή ένα άρθρο. Περιλαμβάνει επίσης όλα τα απαραίτητα πλήκτρα σύντομης επεξεργασίας και υποστηρίζει πλήρως συμβατές μορφές εγγράφων, όπως το μορφότυπο εγγράφου RTF (Rich Text Document Format) και το έγγραφο λογιστικού φύλλου Excel.

Η μορφή του εγγράφου RTF είναι συμβατή με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Apple Mac, Linux και Windows). Η μορφή εγγράφων RTF σχεδιάστηκε από την αρχή ως μια μορφή εναλλακτικού εγγράφου. Εάν το ανοίξετε σε ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, θα δείτε ότι μοιάζει με html. Αυτή η μορφή εγγράφων είναι η πιο υποστηριζόμενη και πιο συμβατή μορφή που χρησιμοποιείτε, ανεξάρτητα από τον επεξεργαστή κειμένου, ακόμη και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

Περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές λειτουργίες και μορφοποίηση κειμένου που απαιτούνται. Ορισμένες διαθέσιμες λειτουργίες σάς δίνουν έναν πολύ καλό έλεγχο της μορφοποίησης κειμένου, σελίδων, τμημάτων εγγράφων ακόμη και ολόκληρων εγγράφων. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας σε διάφορες τυποποιημένες μορφές όπως το pdf, rtf, doc, txt να εισαγάγετε ειδικούς χαρακτήρες, εικονίδια και εικόνες. 

Είναι μικρό σε μέγεθος και μπορεί να τρέξει από οποιαδήποτε συσκευή USB, ακόμη και να εκτελείται από το κινητό σας τηλέφωνο όταν συνδέεται σε υπολογιστή με Windows, tablet ή φορητό υπολογιστή με Windows.


SSuite Office Premium HD

8.


Σουίτα για επαγγελματίες ή απαιτητικούς χρήστες με διευρυμένο μενού για να μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά και τις δομές του προγράμματος με καλύτερη αλληλεπίδραση σε οθόνες HD. Έχει βελτιστοποιηθεί για οθόνες wide screen και οθόνες υψηλής ευκρίνειας. (Ανάλυση 1600 x 900 οθόνη ελάχιστο). Η σουίτα γραφείου δημιουργήθηκε για να καλύψει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Οι διεπαφές της εφαρμογής (το μενού) διευρύνονται ώστε να προβάλετε τις λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά κάθε λεπτομέρειας του μενού του προγράμματος με σαφήνεια, αλλά και για την καλύτερη αλληλεπίδραση του χρήστη όταν εργάζεται σε οθόνες σε HD. 

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας σε μια ποικιλία τυποποιημένων μορφοτύπων και ακόμη και την εξαγωγή τους σε pdf, jpg, bmp, png, gif, είναι επίσης συμβατό με το MS Office - {rtf, doc, txt, RTC, pdf}. Δημιουργήστε επίσης αρχεία PDF χωρίς κανένα πρόσθετο λογισμικό. 

Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες δυνατότητες του PDF WordGraph και μοιραστείτε την εργασία σας εύκολα και με όλους χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστήσει το Adobe Acrobat. Μετατρέψτε έγγραφα του Word με πλούσιο κείμενο, καθώς και παρουσιάσεις σε PDF. 

Σχεδιασμένο για να σας δώσει τα καλύτερα εργαλεία μορφοποίησης εγγράφου, σας βοηθά να οργανώσετε και να γράψετε τα έγγραφά σας πιο αποτελεσματικά είναι με απλά λόγια όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την καθημερινή αλληλογραφία σας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης και η εφαρμογή Accel Spreadsheet το αντίστοιχο του Excel και διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υπολογίσετε, να αναλύσετε, να συνοψίσετε και να παρουσιάσετε τα δεδομένα σας με αριθμητικές αναφορές ή πολύχρωμα γραφικά.

Με μερικά κλικ του ποντικιού σας, μπορείτε να αναδιοργανώσετε το υπολογιστικό φύλλο για να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε ορισμένες σειρές δεδομένων, ή να μορφοποιήσετε περιοχές και πίνακες, σύμφωνα με τους ειδικούς όρους, ή να υπολογίσετε γρήγορα υποσύνολα και σύνολα. Συμβατότητα του εγγράφου με το MS Office - {VTS, txt, xls, csv}.Τέλος αξίζει να σημειώσω ότι περιλαμβάνει εκτός από τις εφαρμογές γραφείου και 8 ακόμη διαφορετικές εφαρμογές που πιθανώς να σας είναι χρήσιμες.

WPS Office

9.


Από τα πιο χρήσιμα προγράμματα που μπορεί να εγκαταστήσει και να έχει κάποιος στον υπολογιστή του, αφού όπως γνωρίζετε πολύ καλά τα επώνυμα προϊόντα αυτού του είδους στοιχίζουν και μάλιστα αρκετά. Το WPS Office θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή λύση, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς.

Η σουίτα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή κειμένου με την ονομασία WPS Writer, ένα εργαλείο για υπολογιστικό φύλλο με την ονομασία WPS Spreadsheets και το λογισμικό παρουσίασης που ονομάζεται WPS Presentation.

Τα προγράμματα είναι όλα πλήρως συμβατά με το Microsoft Office, και μπορεί να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο να ανοίξουν τα αρχεία που έχουν δημιουργηθεί στο Word, Excel και PowerPoint, αλλά και να αποθηκεύσετε τα αρχεία σε αυτές τις μορφές καθώς και PDF.

Ακόμη και στην δωρεάν του έκδοση, το WPS Office έρχεται με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως ένα εργαλείο ρύθμισης της παραγράφου, και πολλαπλές καρτέλες. Διαθέτει επίσης Office σε PDF μετατροπέα, αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο και καταμέτρηση λέξεων.

Calligra Suite

10.


Το Calligra Suite είναι μια σουίτα γραφείου για υπολογιστές. Περιέχει εφαρμογές για επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, παρουσίαση, βάσεις δεδομένων, διανυσματικά γραφικά και ψηφιακή ζωγραφική.

Χρησιμοποιεί τη μορφή OpenDocument ως προεπιλεγμένη μορφή αρχείου για τις περισσότερες εφαρμογές αλλά ωστόσο, μπορεί να εισάγει άλλες μορφές, όπως μορφές του Microsoft Office.

Τα φύλλα Calligra είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαλείο υπολογισμών και υπολογιστικών φύλλων και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να υπολογίσετε γρήγορα διάφορα υπολογιστικά φύλλα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, όπως έσοδα και έξοδα, ώρες εργασίας των εργαζομένων κ.λ.π.

Επωφελούνται από την ίδια τεχνολογία με όλα τα άλλα προϊόντα Calligra, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα. Χρησιμοποιήστε σχήματα για σημειώσεις ή δημιουργήστε διαγράμματα ροής και χάρτες μυαλού ενώ εργάζεστε – τα εργαλεία είναι τόσο εύχρηστα όσο σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Επωφεληθείτε από τα προεπιλεγμένα πρότυπα για τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις χρήσης. Δημιουργήστε ισολογισμούς και τιμολόγια ή προγράμματα παρακολούθησης πιστωτικών καρτών και λίστες διακοπών.

Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι επι του παρόντος οι εκδόσεις για windows και Mac διατίθενται με απολύτως βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής. Προτείνεται σε όσους θέλουν κάτι απλό και γρήγορο. 


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .