//Add More external stylesheets 4 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές, διαδραστικής 3D ανατομίας



Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

4 επιλεγμένες δωρεάν εφαρμογές, διαδραστικής 3D ανατομίας

read

Είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς δωρεάν διαθέσιμες εφαρμογές αυτού του είδους. Ωστόσο, όπως άλλωστε κάνουμε κατά διαστήματα και με τις υπόλοιπες εφαρμογές, συγκεντρώσαμε 4 από τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

1



Το Anomalous Medical είναι μια διαδραστική πλατφόρμα 3D ανατομίας που κάνει τη μάθηση για την ανθρώπινη ανατομία διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Εξερευνήστε το σκελετικό σύστημα ολόκληρου του σώματος και τα νευρικά, μυϊκά, κυκλοφοριακά, λεμφικά, αναπνευστικά, σκελετικά και πεπτικά συστήματα που αποτελούν την περιοχή της κεφαλής και του λαιμού. Η εύκολη στη χρήση διεπαφή σάς επιτρέπει να περιστρέφετε, να κάνετε μεγέθυνση ώστε να βρείτε την τέλεια θέαση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ξεχωριστή ανατομική εικόνα για ακόμα πιο λεπτομερή εμφάνιση. Για να δουλέψτε με την εφαρμογή θα πρέπει να κάνετε εγγραφή ( δωρεάν).

2




Η πρωτοποριακή τεχνολογία του 3D4Medical και τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας καθιστούν δυνατή την απρόσκοπτη κοπή πολλαπλών στρωμάτων της καρδιάς που κτυπά καθώς κινείται, επιτρέποντας την ανατομία μέσω του μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε τις λειτουργίες των εσωτερικών δομών του.  Αυτό είναι ένα επαναστατικό χαρακτηριστικό της πλήρους καρδιάς - κάτι που δεν είναι επί του παρόντος εφικτό χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους διδασκαλίας. Αναλύστε τα πολλαπλά στρώματα της καρδιάς που κτυπάει καθώς μετακινείται και κατανοήστε για το πώς λειτουργεί το καρδιαγγειακό σύστημα.  Οι υφές υψηλής ανάλυσης και ο προηγμένος φωτισμός επιτρέπουν την προβολή της καρδιάς με απίστευτες λεπτομέρειες. Τα γραφικά και ο ήχος του καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο συνδυάζονται για μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία εκμάθησης. Μεγαλύτερη μεγέθυνση και εξερεύνηση ενός δεύτερου μοντέλου. την λεπτομερή ανατομία των αιμοφόρων αγγείων. Δείτε τα πλευρά, τους πνεύμονες και το διάφραγμα στο πλαίσιο της καρδιάς. 

Το Complete Heart διαθέτει επίσης πρωτοποριακή τεχνολογία AR, επιτρέποντας στον χρήστη να τοποθετεί την καρδιά σε μια επιφάνεια στο πραγματικό περιβάλλον για να αποκτήσει μια καλύτερη αίσθηση κλίμακας. Ελέγξτε την πλήρη βιβλιοθήκη βίντεο για πάνω από 60 λεπτομερείς κινούμενες εικόνες σε μια απίστευτη σειρά καρδιακών παθήσεων και θεραπειών. Αυτά κυμαίνονται από μη φυσιολογικούς ρυθμούς και ανωμαλίες βαλβίδων έως ασθένειες στεφανιαίας αρτηρίας και περιλαμβάνουν βασικές διαδικασίες που εκτελούνται για την αντιμετώπισή τους.


3



H πιο εξελιγμένη πλατφόρμα εκμάθησης ανατομίας στον κόσμο. Με πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως πατενταρισμένα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, 3D εγγραφές με ήχο και κινούμενους μυς, μπορείτε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από στατικές εγκυκλοπαίδειες και να αυξήσετε τη μάθησή σας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι φοιτητές ιατρικής, οι επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής και οι δια βίου εκπαιδευόμενοι μπορούν να αλληλοεπιδρούν με πάνω από 6.200 ανατομικές δομές υψηλής ανάλυσης.  Συνδυάζει άψογα το διαισθητικό σχεδιασμό με την ανατομική ακρίβεια. Μια αποκλειστική επιλογή από παγκοσμίου φήμης ειδικούς στην ανατομία έχουν συγκεντρωθεί για να αποτελέσουν το νεοσυσταθέν Συμβούλιο Ακαδημαϊκής Ανασκόπησης, που εγγυάται ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα ανατομικών λεπτομερειών.

Μετατρέψτε το παραδοσιακό 2D υλικό μάθησης σε 3D και αναζωογονήστε την ανατομία με χαρακτηριστικά όπως η παρακολούθηση των διαδρομών του νεύρου και τα εργαλεία που βοηθούν στην απεικόνιση σύνθετων λειτουργιών, όπως η παροχή νεύρων στους μυς, οι οδηγοί στρωμάτων για την ταυτοποίηση των οστών, επιφανειών και των μυϊκών προελεύσεων - σημείων εισαγωγής.

Θέλετε ακόμη να δημιουργήσετε άμεσα το δικό σας περιεχόμενο; Μπορείτε να σχεδιάζετε σημειώσεις ή να κόβετε τα στρώματα όπως θέλετε,  και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε την εργασία σας. Η πλατφόρμα κοινής χρήσης του cloud παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να μοιραστείτε αυτό το περιεχόμενο με άλλους χρήστες στις δικές σας ιδιωτικές ή πανεπιστημιακές ομάδες εντός εφαρμογής.

4



Μια πραγματικά εντελώς δωρεάν 3D εφαρμογή, για την μελέτη - εκμάθηση ανατομίας του ανθρώπινου σώματος με κουίζ, που βασίζεται σε μια προηγμένη διαδραστική διασύνδεση 3D αφής. Είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει κάθε οστό και όργανο στο ανθρώπινο σώμα. Μπορείτε να περιστρέψετε τα μοντέλα σε οποιαδήποτε γωνία και να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, διαθέτει, εύκολη πλοήγηση και εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος που θα σας βοηθήσει να δείτε τα στρώματα των μυών και να αποκαλύψτε τις ανατομικές δομές κάτω από αυτές. Ακόμη, περιλαμβάνει, 3D κουίζ για να ελέγξετε ανά πάσα στιγμή τις γνώσεις σας, ενεργοποίηση - απενεργοποίηση διαφορετικών συστημάτων ανατομίας, απεικόνιση 3D του ανθρώπινου σκελετού (με όλα τα οστά στο σώμα), 3D αναπνευστικό σύστημα, νευρικό σύστημα (εγκέφαλος), 3D αναπαραγωγικό σύστημα (άνδρας και γυναίκα) και άλλα.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .