//Add More external stylesheets XnSketch : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης



Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

XnSketch : Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης

read

Το XnSketch είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να μετατρέψετε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας σε έργα τέχνης. Ανοίξτε την εικόνα που θέλετε να επεξεργαστείτε και επιλέξτε ένα από τα 22 έτοιμα εφέ που βρίσκονται στο κάτω μέρος της εφαρμογής ως μικρογραφίες κάνοντας απλά κλικ στη μικρογραφία της εικόνας που θέλετε να εφαρμόσετε. 

Αν δεν είστε αρκετά ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, μπορείτε να το προσαρμόσετε πειράζοντας τις ρυθμίσεις και επιλέγοντας να αλλάξατε τις παραμέτρους που αφορούν την φωτεινότητα, αντίθεση, το gamma, την έκθεση και τον κορεσμό, αλλά και ορισμένα αποτελέσματα που παρέχουν κάποιες πρόσθετες επιλογές όπως είναι τα χρώματα, η αδιαφάνεια, η θαμπάδα κ.λ.π. 

Τέλος αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας ως JPG ή PNG, ή μοιραστείτε τις μέσω του Facebook, Flickr,  μέσω e-mail ή και ακόμη να τις ανεβάσετε σε μια σειρά από παρόχους αποθήκευσης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .