//Add More external stylesheets Windscribe : Ανώνυμη υπηρεσία VPΝ με δώρο 10 Gb Bandwidth διαθέσιμα κάθε μήνα



Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Windscribe : Ανώνυμη υπηρεσία VPΝ με δώρο 10 Gb Bandwidth διαθέσιμα κάθε μήνα

read

Έχουμε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν αρκετά άρθρα που αφορούν προγράμματα που προστατεύουν το απόρρητο στις επικοινωνίες μας και προσφέρουν ανωνυμία. Αποφασίσαμε σήμερα να κάνουμε μία μικρή αναφορά παρουσιάζοντας το windscribe VPN αφού το δοκιμάσαμε και το ξεχωρίσαμε για την ποιότητα και την απόδοσή του.

Φυσικά δεν είναι το μοναδικό με αυτά τα χαρακτηριστικά όμως εμείς προγράμματα ή υπηρεσίες που ξεχωρίζουν θα τις αναδεικνύουμε όταν τις ΄΄ανακαλύπτουμε΄΄. Ένα VPN μπορεί να ανοίξει μια ασφαλή διασύνδεση ή «τούνελ» όπως συνηθίζουμε να λέμε μεταξύ των διαφόρων συσκευών και των δεδομένων που διέρχoνται τη σήραγγα και ταυτόχρονα μπορεί να κρυπτογραφηθεί με κάποια από τις πλέον σύγχρονες, παρεχόμενες μεθόδους ασφαλείας έτσι ώστε τα δεδομένα που διέρχονται δια μέσου της σήραγγας να μην μπορούν να να διαβαστούν. 



Η ανωνυμία είναι ένα μεγάλο ιδιαίτερο κεφάλαιο στον τομέα της επικοινωνίας και αφορά κατά κανόνα όταν αναφερόμαστε σε αυτόν στην επικοινωνία μέσω internet και για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνης. Δεν μπορούμε φυσικά να το αναλύσουμε με λεπτομέρειες μέσα από ένα απλό άρθρο, όμως θα πρέπει να εξηγήσουμε και να αποσαφηνίσουμε με απλά και κατανοητά λόγια μερικά πράγματα γι΄αυτήν. Όταν αναφερόμαστε στην ανωνυμία δεν εννοούμε τίποτα περισσότερο από την τεχνικές δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία ώστε να αποκρύψουμε το πραγματικό μας ηλεκτρονικό ίχνος.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω θα πρέπει να γίνουν κατανοητά ορισμένα πράγματα. Κάθε υπολογιστής που συνδέεται στο internet παίρνει μία ταυτότητα ηλεκτρονική την ip (Internet Protocol address) που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας και μοναδικός αριθμός που χρησιμοποιείται από συσκευές για τη μεταξύ τους αναγνώριση και συνεννόηση σε ένα δίκτυο υπολογιστών που χρησιμοποιεί το Internet Protocol standard. Κάθε συσκευή που ανήκει στο δίκτυο, όπως επίσης δρομολογητές (routers), υπολογιστές, εκτυπωτές, μηχανές για fax μέσω Internet, και ορισμένα τηλέφωνα έχουν την δική τους μοναδική διεύθυνση. 



Μία διεύθυνση IP μπορεί να θεωρηθεί το αντίστοιχο μιας διεύθυνσης κατοικίας ή ενός αριθμού τηλεφώνου για έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή δικτύου στο διαδίκτυο όπως η διεύθυνση κατοικίας και ο αριθμός τηλεφώνου αντιστοιχούν σε ένα και μοναδικό κτίριο ή τηλέφωνο, η IP address χρησιμοποιείται για τη μοναδική αναγνώριση ενός υπολογιστή ή άλλης συσκευής που συνδέεται στο δίκτυο. Αυτή η ηλεκτρονική ταυτότητα (IP) καταγράφεται μόλις συνδεθούμε στο Internet στους servers του παρόχου μας (η εταιρεία που μας παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης) και μας ακολουθεί όπου και αν πλοηγηθούμε, όπου εκτός από την καταχώρηση της ip στους κεντρικούς servers του παρόχου καταγράφεται και οποιαδήποτε ιστοσελίδα επισκεπτόμαστε.

Το windscribe αποτελεί μία πρώτης τάξης υπηρεσία VPN αφού μάλιστα ακόμη και στην δωρεάν εκδοχή του μας προσφέρει 10-15 GB Bandwidth κάθε μήνα. Η υπηρεσία καλύπτει την πραγματική διεύθυνση IP και σας δίνει απεριόριστη και ιδιωτική πρόσβαση σε ψυχαγωγία, σε δικτυακούς τόπους ειδήσεων σε περισσότερες από 28 διαφορετικές χώρες.

Η υπηρεσία κρυπτογραφεί τη δραστηριότητά σας, δεν διαρρέει ποτέ τις πληροφορίες DNS και δεν θα σας παρακολουθήσει ποτέ. Έτσι αποτρέπεται η διαρροή των προσωπικών σας πληροφοριών και παράλληλα αποτρέπετε χάκερς ή άλλους κακόβουλους το να κλέψουν τα δεδομένα σας ενώ χρησιμοποιείτε ακόμη και δημόσια Wi-Fi .


Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή εγκαταστήστε τη στον υπολογιστή σας, εγγραφείτε στην υπηρεσία ( είναι δωρεάν ) και επιβεβαιώστε το e-mail σας. Αυτό θα σας δώσει 10 GB διαθέσιμο ανά μήνα. Κάντε τώρα κοινοποίηση της υπηρεσίας στο Twiter και προσθέστε άλλα 5. Στην δωρεάν του εκδοχή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ανωνυμίας από 8 διαφορετικές χώρες.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .