//Add More external stylesheets Πώς να ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία στα Windows 10 και 11



Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Πώς να ενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία στα Windows 10 και 11

read

Η ασφαλής λειτουργία είναι μία ειδική λειτουργία που συνήθως την επιλέγουμε όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το λειτουργικό μας σύστημα. Ωστόσο στα Windows 10 και Windows 11 για να την ενεργοποιήσουμε θα πρέπει να ακολουθήσουμε τα παρακάτω βήματα.


ΒΗΜΑΤΑ


1. Πατήστε στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας τα πλήκτρα Windows και R και αφού πληκτρολογήστε στο αναδυόμενο μενού msconfig  πατήστε ok.



2. Στην επόμενη καρτέλα επιλέξτε Εκκίνηση υπολογιστή, και τσεκάρετε το κουμπί Ασφαλής εκκίνηση. Τέλος πατήστε εφαρμογή και ok για να πάρει το σύστημα τις αλλαγές.



3. Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί επανεκκίνηση.


Μετά την επανεκκίνηση ο υπολογιστής σας θα ξεκινήσει σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας, ωστόσο για να επαναφέρετε μετά τα Windows στην κανονική τους λειτουργία θα κάνετε το ακριβώς αντίστροφο.  Δηλαδή θα πατήστε  στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας το πλήκτρο των Windows  και το R, θα πληκτρολογήστε στην επόμενη καρτέλα msconfig, και στο πεδίο εκκίνηση του υπολογιστή  θα απενεργοποιήστε την ασφαλή λειτουργία στο  αντίστοιχο πεδίο. 


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .