//Add More external stylesheets ViPER4Windows : Βελτιώστε τον ήχο στα Windows



Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ViPER4Windows : Βελτιώστε τον ήχο στα Windows

read

Το ViPER4Windows είναι ένα λογισμικό βελτίωσης ήχου για τα Windows προσφέροντας πολύ καλύτερο ήχο σε φορητούς υπολογιστές ηχεία, ή στο σύστημα HiFi σας. Το πρόγραμμα βελτιώνει την ποιότητα του ήχου από ακουστικά, επιτραπέζια ή εξωτερικά ηχεία. Βελτιώστε τον ήχο του υπολογιστή και κάντε τη μουσική, τις ταινίες, τα βιντεοπαιχνίδια, το ραδιόφωνο on-line να ακούγεται καλύτερα. Ανεβάστε τον όγκο πάνω από το μέγιστο. Ενισχύσετε τον ήχο των προγραμμάτων ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το Skype, τα βίντεο στο YouTube, τα προγράμματα περιήγησης ιστού, κάθε είδους Media Player, ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που αναπαράγει ήχο. Αυξήστε την ένταση του φορητού υπολογιστή σας.  Χρησιμοποιώντας ViPER4Windows μπορείτε να αυξήσετε τον ήχο, ενώ, ταυτόχρονα, να βελτιώσετε τον ήχο σε ηχεία φορητών υπολογιστών ή ακουστικά, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε την ποιότητα του ήχου.



Για χρήστες που τρέχουν Windows 10

Επειδή το πρόγραμμα δεν λειτουργεί σωστά στα windows 10 χρησιμοποιήσαμε ένα patch της εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε Από Εδώ  (κατεβάστε το Viper4Windows Windows 10 Patch) και που δούλεψε άψογα στις δοκιμές που κάναμε. Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής : Εγκαταστήστε το ViPER4Windows στον υπολογιστή σας (κατεβάστε το  V4W_Setup.zipκαι αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση κάντε επανεκκίνηση. Στην επόμενη εκκίνηση και μόλις μπείτε στα windows τρέξτε το patch, πληκτρολογήστε 1 και πατήστε ENTER. 
Κάντε επανεκκίνηση τον υπολογιστή σας και αφού μπείτε στα windows τρέξτε την εφαρμογή με δικαιώματα διαχειριστή. Από εκεί και μετά απολαύστε την εφαρμογή ακούγοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το πρόγραμμα διαθέτει πολλές δυνατότητες, έτσι για να απολαύσετε τη μουσική σας όπως εσείς επιθυμείτε θα πρέπει να πειραματισθείτε λίγο με τις ρυθμίσεις του. Τέλος, αν δεν λειτουργεί βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις εξόδους του ήχου σας πατώντας πάλι το το patch και πληκτρολογώντας αυτή τη φορά το 2

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .