//Add More external stylesheets

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Sweet Home 3D : Δωρεάν πρόγραμμα διακόσμησης και σχεδίασης εσωτερικών χώρων

read

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το σπίτι μας. Είναι ο τόπος όπου αισθανόμαστε άνετα, ασφαλείς και ελεύθεροι. Είναι ο τόπος όπου δημιουργούμε αναμνήσεις, μοιραζόμαστε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και χαλαρώνουμε μετά από μια μακρά μέρα. Είναι, λοιπόν, απολύτως λογικό να θέλουμε το σπίτι μας να είναι όμορφο, λειτουργικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες μας.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να σχεδιάσετε τον ιδανικό χώρο σας, τότε το Sweet Home 3D είναι η λύση που χρειάζεστε. Πρόκειται για ένα λογισμικό σχεδίασης εσωτερικών χώρων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο σας σε τρισδιάστατη μορφή. Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας σπίτι, να το διακοσμήσετε με έπιπλα και αξεσουάρ, και να δείτε για το πώς θα δείχνει ο τελικός σας χώρος.

Σάς επιτρέπει να εισάγετε πρόσθετα τρισδιάστατα μοντέλα και υφές για να βελτιώσετε τα σχέδιά σας. Μπορείτε να προσθέσετε πόρτες, παράθυρα και τοίχους με ακριβείς διαστάσεις και να τα προσαρμόσετε όπως απαιτείται. Η εφαρμογή παρέχει εργαλεία μέτρησης για να διασφαλίσει την ακριβή τοποθέτηση των αντικειμένων και τη σωστή ευθυγράμμιση εντός του χώρου.

Εκτός από τη δημιουργία της διάταξης του σπιτιού σας, μπορείτε επίσης να οπτικοποιήσετε το σχέδιο σε λειτουργία 3D. Αυτή η λειτουργία σάς δίνει μια ρεαλιστική άποψη του σπιτιού σας και σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε διαφορετικά δωμάτια και γωνίες. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε εικονικές περιηγήσεις και να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης για να τις μοιραστείτε με άλλους.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης προηγμένες λειτουργίες, όπως εφέ φωτός και σκιάς, που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσομοιώσετε τις φυσικές συνθήκες φωτισμού και να δημιουργήσετε μια πιο ρεαλιστική ατμόσφαιρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση και την κατεύθυνση των πηγών φωτός για να επιτύχετε την επιθυμητή ατμόσφαιρα.

Σχεδιάστε ευθείς, κυρτούς ή επικλινείς τοίχους με ακρίβεια χρησιμοποιώντας το ποντίκι ή το πληκτρολόγιο, εισάγετε πόρτες και παράθυρα στους τοίχους σύροντας τα στο σχέδιο, και αφήστε το Sweet Home 3D να υπολογίσει τα ανοίγματα, προσθέστε έπιπλα στο σχέδιο από έναν κατάλογο με δυνατότητες επέκτασης και αναζήτησης οργανωμένο σε κατηγορίες όπως κουζίνα, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, λουτρό. Αλλάξτε χρώμα, υφή, μέγεθος, πάχος, τόπο και προσανατολισμό των επίπλων, τοίχων, δαπέδων και οροφών.

Καθορίστε στο σχέδιο περιοχές δωματίων, διαστάσεις, κείμενα και τοποθετήστε το βορά μέσω πυξίδας. Εισάγετε κατόψεις της οικίας για να σχεδιάσετε τους τοίχους, 3D μοντέλα για να συμπληρώσετε τον κατάλογο, και υφές για να αλλάξετε τις επιφάνειες.

Εκτυπώστε και εξάγετε PDF, ψηφιακές εικόνες ή διανυσματικές εικόνες, βίντεο και 3D αρχεία σε γνωστούς τύπους αρχείων, επεκτείνετε τις δυνατότητες του Sweet Home 3D με επεκτάσεις προγραμματισμένες σε Java, ή αναπτύσσοντας μια εξέλιξη της εφαρμογής βασισμένη στην Model View Controller αρχιτεκτονική της. 

Το Sweet Home 3D είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το design και τη διακόσμηση, αλλά και για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Με τη βοήθειά του μπορούμε να εξερευνήσουμε διάφορες επιλογές διακόσμησης, να δοκιμάσουμε διαφορετικές διατάξεις και να ανακαλύψουμε ποιος σχεδιασμός ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες μας. Και μην ξεχνάτε, το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι η φαντασία σας και το Sweet Home 3D στον υπολογιστή σας. 

Δυνατότητες στην Έκδοση 7.4


  1.  Βελτιωμένη Απόδοση : Η νέα έκδοση έχει βελτιώσει την απόδοση του λογισμικού, καθιστώντας το πιο γρήγορο και αποδοτικό. Οι χρήστες θα παρατηρήσουν ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και αυξημένη ταχύτητα κατά την επεξεργασία μεγάλων σχεδίων.
  2.  Νέα Εργαλεία Σχεδίασης : Προστέθηκαν νέα εργαλεία σχεδίασης που επιτρέπουν μεγαλύτερη ακρίβεια και ευελιξία. Αυτά τα εργαλεία διευκολύνουν τη δημιουργία πολύπλοκων σχεδίων και την προσαρμογή λεπτομερειών.
  3. Εκτεταμένη Βιβλιοθήκη Αντικειμένων : Η βιβλιοθήκη αντικειμένων του Sweet Home 3D έχει εμπλουτιστεί με νέα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν περισσότερες επιλογές για την προσαρμογή του χώρου τους.
  4. Βελτιώσεις στην Απόδοση Ρεαλιστικών Απεικονίσεων : Η  νέα έκδοση προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες ρεαλιστικής απεικόνισης, με καλύτερη φωτιστική απόδοση και υφές. Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργούν πιο ρεαλιστικές εικόνες των σχεδίων τους.
  5. Ενισχυμένη Υποστήριξη για Υλικά και Υφές : Προσφέρει καλύτερη υποστήριξη για την εφαρμογή υλικών και υφών, επιτρέποντας στους χρήστες να πειραματίζονται με διάφορους συνδυασμούς για να βρουν τον ιδανικό.
Συνοψίζοντας, με τις βελτιώσεις στην απόδοση, τα νέα εργαλεία σχεδίασης και την εκτεταμένη βιβλιοθήκη αντικειμένων, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν υψηλής ποιότητας σχέδια πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Sweet Home 3D 7.4


Ακολουθήστε μας στο Google NewsΑν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .