//Add More external stylesheets SSD Fresh 2021: Βελτιστοποιήστε την απόδοση του SSD σας



Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

SSD Fresh 2021: Βελτιστοποιήστε την απόδοση του SSD σας

read

Το SSD Fresh είναι μία έξυπνη εφαρμογή που αναλύει το δίσκο σας και αναδεικνύει τυχόν προβλήματα προτού αυτά να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων, διαβάζει αυτές τις πληροφορίες και τις εμφανίζει σε ένα παράθυρο. Η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για τα Windows 10 και αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να αυξάνει την απόδοση των SSD σας αφού πραγματοποιήσει μια πλήρη ανάλυση απενεργοποιώντας τις άχρηστες υπηρεσίες και τυχόν περιττές εγγραφές. Ακόμη, μπορείτε να δείτε πληροφορίες κίνησης αλλά και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τον SSD δίσκο σας. 

Επίσης εμφανίζει γενικές πληροφορίες για τους σκληρούς δίσκους που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να δείτε για παράδειγμα, τη χωρητικότητα αποθήκευσης και πόσο χώρο καταλαμβάνουν τα δεδομένα σας στον σκληρό σας δίσκο.  

Τέλος, μπορείτε ακόμη να προβάλετε και δεδομένα S.M.A.R.T. Η τεχνολογία S.M.A.R.T. είναι ένα σύστημα παρακολούθησης που βρίσκεται ενσωματωμένο στους σκληρούς δίσκους και στους solid-state drives (SSDs) και έχει ως σκοπό να ανιχνεύει να αναλύει και να εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με διάφορους δείκτες σχετικά με την αξιοπιστία και την ΄΄υγεία΄΄ του σκληρού δίσκου με πρόθεση να καταστεί δυνατή η πρόβλεψη τυχόν αστοχίας υλικού στο μέλλον. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή  δωρεάν πρέπει να κάνετε Registration. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .