//Add More external stylesheets Privnote : Στείλτε κρυπτογραφημένα μηνύματα Online



Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Privnote : Στείλτε κρυπτογραφημένα μηνύματα Online

read

Θέλετε να στείλετε εμπιστευτικές πληροφορίες στο περιβάλλον εργασίας σας, στην οικογένεια ή τους φίλους σας, αλλά φοβάστε να το κάνετε μέσω του διαδικτύου, επειδή παραμονεύουν κακόβουλοι χάκερ που θα μπορούσαν να σας κατασκοπεύσουν; Το Privnote είναι μια δωρεάν υπηρεσία που βασίζεται στο web και σας επιτρέπει να στέλνετε εξαιρετικά μυστικές σημειώσεις μέσω του διαδικτύου. 

Είναι γρήγορο, απλό και δεν απαιτεί κωδικό πρόσβασης ή εγγραφή χρήστη. Απλά γράψτε τη σημείωσή σας και θα πάρετε έναν σύνδεσμο. Στη συνέχεια, αντιγράφετε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή άμεσο μήνυμα) που στέλνετε στο άτομο που θέλετε να διαβάσετε τη σημείωση. 

Όταν το άτομο κάνει κλικ στον σύνδεσμο για πρώτη φορά, θα δει τη σημείωση στο πρόγραμμα περιήγησης του και η σημείωση θα καταστραφεί αυτομάτως. που σημαίνει ότι κανείς (ακόμη και το ίδιο πρόσωπο) δεν μπορεί να διαβάσει ξανά τη σημείωση. 

Ο σύνδεσμος δεν θα λειτουργήσει πια.  Μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε να ενημερώνεστε για την ανάγνωση της σημείωσης σας αφήνοντας το email σας και μια αναφορά για τη σημείωση. Περιγράφουμε παρακάτω αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

BHMATA

1. Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας, προσθέστε ένα καλό κωδικό και επιλέξτε τι θέλετε να γίνει μετά την ανάγνωση του κειμένου σας. 

Στο παράδειγμα έχω επιλέξει ότι μόλις το διαβάσει ο παραλήπτης το μήνυμα να αυτοκαταστραφεί. Αφού τελειώσετε κάντε κλικ στο κουμπί Create Note.

2.  Αν θέλετε να στείλετε τον σύνδεσμο με το μήνυμα σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πατήστε Select link και μετά E-mail link και από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο επιλέξτε το λογαριασμό από τον οποίο θέλετε να στείλετε το link (αν έχετε πάνω από ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). 

Φυσικά μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας και μέσω οποιουδήποτε άλλου τρόπου για παράδειγμα μέσω του messenger στο Facebook. Στην περίπτωση αυτή απλά πατήστε πατήστε Select link και επικολλήστε τον σύνδεσμο στο μήνυμα σας.

3.  Τώρα, ο παραλήπτης μόλις ανοίξει το e-mail θα δει το μήνυμα που του στείλατε. Από εκεί και μετά θα πρέπει να κάνει κλικ στον σύνδεσμο και αφού πληκτρολογήσει τον κωδικό που προφανώς έχετε προ συνεννοηθεί ποιος θα είναι μπορεί να διαβάσει το μήνυμα σας, το οποίο δεν μπορεί να αναγνωσθεί δεύτερη φορά εφόσον είχαμε καθορίσει να αυτοκαταστραφεί με την ανάγνωσή του.




Author's Website:

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .