PrivaZer : Διαγράψτε πλήρως τα ηλεκτρονικά σας ίχνη



Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

PrivaZer : Διαγράψτε πλήρως τα ηλεκτρονικά σας ίχνη

read

Όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας (στο σπίτι ή την εργασία στο γραφείο σας), σερφάροντας στο διαδίκτυο, παρακολουθώντας ένα βίντεο, κάνοντας download, δημιουργώντας κάποιο αντίγραφο, αφαιρώντας αρχεία από τον υπολογιστή σας ή εγκαθιστώντας ή απεγκαθιστώντας προγράμματα αφήνετε πάντα ΄΄ηλεκτρονικά΄΄ ίχνη. 

Αυτό έχει σας αποτέλεσμα με την πάροδο του χρόνου ο υπολογιστής σας να γίνεται πιο αργός, να μειώνεται ο διαθέσιμος ελεύθερος χώρος, αλλά και να υπάρχουν τα ίχνη σας από όλες τις δραστηριότητες σας. Το τελευταίο, θα μπορούσε να είναι και επικίνδυνο για εσάς ιδιαίτερα εάν έχετε στον υπολογιστή σας ευαίσθητα δεδομένα που δεν θα θέλατε να ΄΄πέσουν΄΄ σε ξένα χέρια.

Με το PrivaZer, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας, ελευθερώνοντας χώρο στο δίσκο και βελτιώνοντας την απόδοση του συστήματος. Σαρώνει και αναλύει το σύστημά σας, εντοπίζοντας και διαγράφοντας περιττά αρχεία, όπως προσωρινά αρχεία, cookie Διαδικτύου, ιστορικό περιήγησης και άλλα. Περιλαμβάνει επίσης προηγμένες λειτουργίες για την ασφαλή διαγραφή ευαίσθητων δεδομένων, αποτρέποντας οποιαδήποτε πιθανή ανάκτηση.

Η εφαρμογή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών καθαρισμού, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη διαδικασία καθαρισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε να σαρώσετε και να καθαρίσετε συγκεκριμένες περιοχές του υπολογιστή σας, όπως τα προγράμματα περιήγησης διαδικτύου, το μητρώο, τα αρχεία συστήματος και τις εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης.

Εκτός από τις δυνατότητες καθαρισμού του, το PrivaZer περιλαμβάνει επίσης εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του συστήματός σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να απεγκαταστήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα, να διαχειριστείτε στοιχεία εκκίνησης και να απενεργοποιήσετε τις περιττές υπηρεσίες, τα οποία συμβάλλουν σε έναν ταχύτερο και αποτελεσματικότερο υπολογιστή.

Προσφέρει μια απλή διεπαφή, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε τις απαραίτητες εργασίες με λίγα μόνο κλικ.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης λεπτομερείς αναφορές και αρχεία καταγραφής, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη διαδικασία καθαρισμού και να παρακολουθείτε τις βελτιώσεις που έγιναν στο σύστημά σας.

Ας δούμε όμως τώρα πώς θα το ρυθμίσουμε. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή τρέξτε τη, και επιλέξτε πλήρης εγκατάσταση. (όπως βλέπετε υπάρχουν ακόμη δύο επιλογές να τρέξετε την εφαρμογή χωρίς εγκατάσταση και να δημιουργήσετε μία φορητή έκδοση ώστε να μπορείτε να τρέχετε την εφαρμογή από κάποιο φορητό μέσο κάποιο USB στικάκι για παράδειγμα).

Εγκαταστήσετε την εφαρμογή, επιλέξτε προσαρμογή στο κύριο μενού και πατήστε επόμενο ή εναλλακτικά, πατήσετε στην επιλογή privazer προσαρμογή στις ανάγκες σας, πατήστε επόμενο, διαλέξτε βασικός ή αναλυτικός χρήστης και ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες καρτέλες του προγράμματος που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο καθαρισμού όπως ακριβώς το θέλετε. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PrivaZer

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .