//Add More external stylesheets

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

PrivaZer : Διαγράψτε πλήρως τα ηλεκτρονικά σας ίχνη

read

Όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας (στο σπίτι ή την εργασία στο γραφείο σας), σερφάροντας στο διαδίκτυο, παρακολουθώντας ένα βίντεο, κάνοντας download, δημιουργώντας κάποιο αντίγραφο, αφαιρώντας αρχεία από τον υπολογιστή σας ή εγκαθιστώντας ή απεγκαθιστώντας προγράμματα αφήνετε πάντα ΄΄ηλεκτρονικά΄΄ ίχνη. 

Τι είναι το PrivaZer:

Το PrivaZer είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας επιτρέπει να  καθαρίσετε τον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιώντας προηγμένους αλγορίθμους, ανιχνεύει και καταργεί αρχεία, ίχνη και ευαίσθητες πληροφορίες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητά σας.

Σαρώνει και αναλύει το σύστημά σας, εντοπίζοντας και διαγράφοντας περιττά αρχεία, όπως προσωρινά αρχεία, cookie διαδικτύου, ιστορικό περιήγησης και άλλα. Περιλαμβάνει επίσης προηγμένες λειτουργίες για την ασφαλή διαγραφή ευαίσθητων δεδομένων, αποτρέποντας οποιαδήποτε πιθανή ανάκτηση.

Η εφαρμογή  διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών καθαρισμού, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη διαδικασία καθαρισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε να σαρώσετε και να καθαρίσετε συγκεκριμένες περιοχές του υπολογιστή σας, όπως τα προγράμματα περιήγησης διαδικτύου, το μητρώο, τα αρχεία συστήματος και τις εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης.

Εκτός από τις δυνατότητες καθαρισμού του, περιλαμβάνει επίσης εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του συστήματός σας και μπορεί να σας βοηθήσει να απεγκαταστήσετε ανεπιθύμητα προγράμματα, να διαχειριστείτε στοιχεία εκκίνησης και να απενεργοποιήσετε τις περιττές υπηρεσίες.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Αποτελεσματικός καθαρισμός : Το PrivaZer διαθέτει έναν εύκολο τρόπο για την απομάκρυνση αρχείων  από τον υπολογιστή σας. Μπορεί να ανιχνεύσει και να διαγράψει προσωπικά αρχεία, ιστορικό περιήγησης, cookies, cache, αρχεία καταγραφής και άλλα περιεχόμενα.
  2. Διαγραφή ευαίσθητων πληροφοριών:  Εκτελεί μια λεπτομερή αναζήτηση στον υπολογιστή σας για ευαίσθητες πληροφορίες όπως αρχεία κοινής χρήσης, ιστορικό αναζήτησης, συνθηματικά, αρχεία υπολογιστών και άλλα. Μετά την ανακάλυψη αυτών των πληροφοριών, μπορείτε να τις διαγράψετε με ασφάλεια, εξασφαλίζοντας έτσι ότι δεν μπορούν να ανακτηθούν.
  3. Εξατομικευμένες ρυθμίσεις: Παρέχει ευέλικτες ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον καθαρισμό σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ποια αρχεία θέλετε να διαγραφούν και να προστατεύσετε συγκεκριμένους φακέλους ή αρχεία.
  4. Ασφάλεια δεδομένων: Η διαγραφή ευαίσθητων πληροφοριών και αρχείων με το PrivaZer γίνεται με ασφάλεια. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους διαγραφής που εξασφαλίζουν ότι τα αρχεία δεν μπορούν πλέον να ανακτηθούν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PrivaZer


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .