//Add More external stylesheets PocketBook Reader : Δωρεάν εφαρμογή, ανάγνωσης και ακρόασης ebooks



Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

PocketBook Reader : Δωρεάν εφαρμογή, ανάγνωσης και ακρόασης ebooks

read

Το PocketBook Reader είναι μια εξαιρετικά άνετη εφαρμογή ανάγνωσης ebook από έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο στον τομέα της ηλεκτρονικής ανάγνωσης. Αρχίστε να διαβάζετε με τους δικούς σας κανόνες τώρα! Η εφαρμογή ανάγνωσης PocketBook Reader σάς επιτρέπει να διαβάζετε άνετα, χωρίς διαφημίσεις και εντελώς δωρεάν σε συσκευές Android, όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και χωρίς σύνδεση στο Internet. 

Η εφαρμογή υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς μορφές ηλεκτρονικών βιβλίων, όπως το PDF (Adobe DRM), το EPUB (Adobe DRM), το DjVu, το FB2, το FB2.zip, το MOBI, το DOCX, το RTF, το TXT, το CHM, , CBT. Για τους αναγνώστες που όχι μόνο επιθυμούν να διαβάζουν ebooks, αλλά και να ακούν, η εφαρμογή υποστηρίζει audiobooks και έχει μια λειτουργία Text-to-Speech. 

Χάρη στα ολοκληρωμένα λεξικά, η εφαρμογή επιτρέπει την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων σε ξένες γλώσσες (υποστηρίζει ελληνικά). Με το χρονοδιακόπτη ύπνου, τα ηχητικά βιβλία απενεργοποιούνται αυτόματα - αυτό προστατεύει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .