//Add More external stylesheets

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

PocketBook Reader : Δωρεάν εφαρμογή, ανάγνωσης και ακρόασης ebooks

read

Ο ψηφιακός κόσμος έχει αλλάξει τον τρόπο που διαβάζουμε τα βιβλία. Πλέον, αντί να κρατάμε ένα βιβλίο στα χέρια μας, πολλοί από εμάς προτιμούν να διαβάζουν με την άνεση και την ευκολία των ηλεκτρονικών βιβλίων. Μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για αυτόν τον σκοπό είναι ο PocketBook Reader.

Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαβάζετε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό περιεχόμενο, όπως βιβλία, περιοδικά, εγχειρίδια, κόμικς, ακόμη και ακουστικά βιβλία! Η εφαρμογή υποστηρίζει 26 μορφές βιβλίων και ήχου, συμπεριλαμβανομένων των mobi, epub, fb2, cbz, cbr. 

Υποστηρίζει 19 μορφές βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλέστερων όπως EPUB, FB2, MOBI, PDF, DJVU, DOCX, RTF, TXT, HTML. Επιπλέον, υποστηρίζει μορφές κόμικς CBR και CBZ, Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία του PocketBook Reader είναι η δυνατότητα αναδιάταξης του κειμένου στα αρχεία PDF, προσφέροντας έτσι ευκολία στην ανάγνωση.

Εκτός από την ανάγνωση, ο PocketBook Reader σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε ακουστικά βιβλία και άλλα αρχεία ήχου σε μορφές όπως MP3 και M4B, ενώ μπορείτε επίσης να  γράψετε σημειώσεις σε αυτά. Η εφαρμογή περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο μηχανισμό TTS (Text-to-Speech) για τη φωνητική αναπαραγωγή των αρχείων κειμένου.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του PocketBook Reader είναι η ευκολία στον συγχρονισμό και τη λήψη περιεχομένου. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο βιβλιοπωλείο με μια μεγάλη και τακτικά ενημερωμένη συλλογή ηλεκτρονικών βιβλίων, που μπορείτε να αγοράσετε online με λίγα κλικ.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα βιβλία σας στο PocketBook Cloud, μία δωρεάν υπηρεσία συγχρονισμού που σας επιτρέπει να διαβάζετε τα βιβλία σας, συμπεριλαμβανομένων των ακουστικών βιβλίων, και να διατηρείτε τις θέσεις ανάγνωσης, τις σημειώσεις και τα σελιδοδείκτες σε όλες τις συσκευές σας.

Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε τα αρχεία σας σε onlie υπηρεσίες όπως το Dropbox, το Google Drive και το Google Books, δημιουργώντας μία ενιαία βιβλιοθήκη. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης καταλόγους OPDS για πρόσβαση σε δικτυακές βιβλιοθήκες και παρέχει τη δυνατότητα σάρωσης των barcodes για γρήγορη αναζήτηση ηλεκτρονικών εκδόσεων βιβλίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .