//Add More external stylesheets Photo Joiner : Online εφαρμογή σχεδίασης κολάζ και templates



Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Photo Joiner : Online εφαρμογή σχεδίασης κολάζ και templates

read

Το Photo Joiner είναι μία ακόμη εξαιρετική online εφαρμογή μέσω της οποίας μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. 

Περιλαμβάνει τον Photo Joiner editor, για να δώσετε επαγγελματική εμφάνιση στις φωτογραφίες σας ή να αλλάξτε το μέγεθός τους και το χρώμα, το Collage για να κάνετε κολλάζ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σας και να τις μοιραστείτε ή να σώσετε στον υπολογιστή σας. 

Μπορείτε να επιλέξτε ένα από τα πολλά διαφορετικά πρότυπα κολλάζ όπου απλά να προσθέστε τις φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε μία κολλάζ φωτογραφία. 

Τέλος με το FB Cover δημιουργήστε φωτογραφίες για το εξώφυλλο σας στο Facebook. Το Facebook Cover σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε από τεράστιο αριθμό των templates ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος εξωφύλλου του fakebook (851 pixels πλάτος).


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .