Paranoia Text Encryption : Κρυπτογραφήστε τα μηνύματα σας



Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Paranoia Text Encryption : Κρυπτογραφήστε τα μηνύματα σας

read

Η εφαρμογή κρυπτογράφησης κειμένου Paranoia κρατά τις σημειώσεις σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης και οποιοδήποτε άλλο κείμενο ασφαλές από τους snoopers, τους hackers και γενικώς από τους αδιάκριτους. Η εφαρμογή παρέχει πραγματική ασφάλεια δεδομένου ότι τα δεδομένα κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας ισχυρούς αλγόριθμους κρυπτογράφησης. Για να κρυπτογραφήσετε ένα κείμενο πληκτρολογήστε τον κωδικό σας, επιλέξτε μέθοδο κρυπτογράφησης, αντιγράψτε και επικολλήστε ή πληκτρολογήστε το κείμενό σας μέσα στο μενού της εφαρμογής, και τέλος πατήστε  Encrypt.





Από εκεί και μετά αντιγράψτε το κρυπτογραφημένο κείμενο εκεί που επιθυμείτε ή ή αποθηκεύστε σε ένα αρχείο κειμένου για μεταγενέστερη χρήση. Για την αποκρυπτογράφηση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής, ανοίξτε την εφαρμογή, πληκτρολογήστε τον κωδικό που βάλατε κατά την κρυπτογράφηση του κειμένου, επιλέξτε την κωδικοποίηση του, επικολλήστε το κείμενό σας στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε Decryt.


Ωστόσο, η εφαρμογή περιλαμβάνει και ένα άλλο ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό, σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε το κείμενο σας μέσα σε μία φωτογραφία χωρίς κάποιος άλλος να μπορεί να το διαβάσει. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα, πληκτρολογήστε τον κωδικό σας, επιλέξτε κρυπτογράφηση, πληκτρολογήστε ή επικολλήστε το κείμενό σας, πατήστε στο σημείο με τις τρεις τελίτσες και επιλέξτε Encrypt and Make Steganogram.


Για να διαβάσετε τώρα το κείμενό σας πληκτρολογήστε τον κωδικό, επιλέξτε την κωδικοποίηση που βάλατε, πατήστε στις τρεις τελίστες, επιλέξτε Decrypt From Steganogram, φορτώστε την φωτογραφία που σώσατε προηγούμενως και θα δείτε να εμφανίζεται το κείμενό σας.


Για να λειτουργήσει πρέπει να έχετε εγκατεστημένη τη JAVA στον υπολογιστή σας

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .