//Add More external stylesheets Norton Power Eraser : Βρείτε και διαγράψτε το επίμονο κακόβουλο λογισμικό



Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Norton Power Eraser : Βρείτε και διαγράψτε το επίμονο κακόβουλο λογισμικό

read

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό εργαλείο για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού από τον υπολογιστή σας, τότε το Norton Power Eraser είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Αυτό το πρόγραμμα αντικατοπτρίζει την εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα που συνδέεται με τη ποιότητα Norton και προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού.

Το Norton Power Eraser είναι σχεδιασμένο για να ανιχνεύει και να αφαιρεί ακόμη και τα πιο επικίνδυνα και επιμένοντα κακόβουλα προγράμματα που μπορεί να έχουν μολύνει τον υπολογιστή σας. Με τη χρήση προηγμένων αλγορίθμων ανίχνευσης, το Norton Power Eraser εξετάζει όλους τους τομείς του συστήματος σας για οποιαδήποτε ένδειξη κακόβουλου λογισμικού και το απομακρύνει με ασφάλεια.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Norton Power Eraser είναι η δυνατότητά του να αναγνωρίζει ακόμη και τα προγράμματα που κρύβονται βαθιά στο σύστημα και προσπαθούν να αποφύγουν την ανίχνευση. Αυτό το κορυφαίο εργαλείο ασφαλείας προσφέρει μια ολοκληρωμένη προστασία για τον υπολογιστή σας, εξαλείφοντας κάθε απειλή με απόλυτη αξιοπιστία.

Είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από κάθε απειλή και να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή και προστατευμένο.  Το πρόγραμμα λειτουργεί λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα και χρησιμοποιεί ΄΄επιθετικές΄΄ μεθόδους ώστε να βρει και να αφαιρέσει το κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή σας. 


 Σάρωση για ανεπιθύμητες εφαρμογές

  • Αν έχετε πρόβλημα με κάποια ανεπιθύμητη εφαρμογή κάντε κλικ στην επιλογή Σάρωση για ανεπιθύμητες εφαρμογές, περιμένετε η εφαρμογή να ολοκληρώσει την εργασία της και μόλις το Norton Power Eraser ολοκληρώσει τη σάρωση, εμφανίζονται τα αποτελέσματα σε ένα νέο παράθυρο, αν τώρα δείτε κάποια ανεπιθύμητη εφαρμογή ή κακόβουλη γραμμή εργαλείων κάντε κλικ στην επιλογή απεγκατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες της οθόνης. Μόλις ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση, επανεκκινήστε τον υπολογιστή.
  • Την επιλογή Σάρωση Συστήματος μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε στην περίπτωση που έχουμε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούμε να βρούμε από που προέρχεται, ή αν θέλουμε γενικά να ελέγξουμε το λειτουργικό μας. Μέσω αυτής της επιλογής η εφαρμογή σκανάρει το λειτουργικό μας σύστημα και στην περίπτωση που βρει κάποια αρχεία που τα θεωρεί ύποπτα μας δίνει την δυνατότητα να τα διαγράψουμε με ασφάλεια. 

    Είναι απαραίτητο να γίνει κατανοητό ότι το Norton Power Eraser δεν είναι ένα antivirus σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο  είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει να βρούμε επικίνδυνο λογισμικό στην περίπτωση που πιθανώς έχουμε μολυνθεί με κάποιο τρόπο, αλλά μπορεί να μας βοηθήσει παράλληλα με τις ενδείξεις και του υπάρχοντος antivirus στον υπολογιστή μας να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για αρχεία που θεωρούμε ύποπτα.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .