NetSetMan : Επιλέξτε προρυθμισμένα προφίλ για το δίκτυό σας



Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

NetSetMan : Επιλέξτε προρυθμισμένα προφίλ για το δίκτυό σας

read

Έχετε κουραστεί να αλλάζετε με μη αυτόματο τρόπο τις ρυθμίσεις με βάση την τοποθεσία σας και τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας στο φορητό σας υπολογιστή κάθε μέρα; Το NetSetMan είναι ένα λογισμικό διαχείρισης ρυθμίσεων προφίλ δικτύου το οποίο μπορεί εύκολα να μεταβεί ανάμεσα σε προ- ρυθμισμένα προφίλ που προηγουμένως έχετε σώσει. 

Διαθέτει εναλλαγή μεταξύ προφίλ διαμόρφωσης για διαφορετικές τοποθεσίες και προσφέρει μέχρι τώρα τα στοιχεία που λείπουν από τα Windows. Μια ισχυρή, εύχρηστη διεπαφή για τη διαχείριση όλων των ρυθμίσεων του δικτύου σας με ένα κλικ. 

Απλά ενεργοποιήστε ένα αποθηκευμένο προφίλ με ένα κλικ ή ακόμα και εντελώς αυτόματα. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πάρα πολλές και η διαφορά του δωρεάν από το αντίστοιχο Pro είναι ελάχιστες αν κάποιος επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει για προσωπική χρήση.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .