MediCat DVD Multiboot Linux DVD : Δωρεάν εργαλείο για διαγνώσετε και να λύσετε προβλήματα των Windows



Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

MediCat DVD Multiboot Linux DVD : Δωρεάν εργαλείο για διαγνώσετε και να λύσετε προβλήματα των Windows

read

To MediCat DVD Multiboot Linux DVD είναι ένα λογισμικό εκκίνησης που προσομοιάζει σε περιβάλλον Windows PE και έχει ως στόχο να αντικαταστήσει το καλύτερο για την εποχή του λογισμικό διάγνωσης Hiren Boot CD / DVD, του οποίου η υποστήριξη έχει διακοπεί από το 2012. Είναι  το καλύτερο διαγνωστικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να διαγνώσετε και να λύσετε προβλήματα των Windows. Διατίθεται απολύτως δωρεάν και περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό διαγνωστικών και βοηθητικών προγραμμάτων. Ισχυρό και απολύτως χρηστικό καθώς σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το μητρώο των Windows, να επαναφέρετε τους κωδικούς πρόσβασης των Windows, να μεταφέρετε αρχεία από ένα υπολογιστή που δεν μπορεί ξεκινήσει να διαγράψατε ή να τροποποιήσετε partitions και πολλά άλλα.


Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες εκδόσεις  του MediCat, το MediCat, DVD που είναι η κύρια διανομή και περιλαμβάνει το PortableApps Suite με πάρα πολλές χρήσιμες εφαρμογές, το MediaCat DVD -NAKED με το ίδιο περιβάλλον εργασίας όπως αυτό του MediCat DVD αλλά δεν περιλαμβάνει το PortableApps Suite, το Mini Windows 10 x 64 με περιβάλλον εκκίνησης Windows 10 WinPE εκκίνησης και PortableApps Suite και το Mini Windows 10 x 64 NAKED που είναι όπως το προηγούμενο αλλά δεν περιλαμβάνει το PortableApps Suite.Πριν ξεκινήσετε να  κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, και το Rufus ( θα μας χρειαστεί για αντιγράψουμε το DVD της εφαρμογής σε κάποιο στικάκι USB ώστε ξεκινήσουμε από αυτό.).

Author's Website:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .