//Add More external stylesheets KeyScrambler Personal : Πως να προστατευτείτε από τα Keyloggers



Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

KeyScrambler Personal : Πως να προστατευτείτε από τα Keyloggers

read

Το διαδίκτυο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας είτε ως διασκέδαση είτε ως εργαλείο δουλειάς είτε ως ενημέρωση είτε και ως συνδυασμός αυτών. Παρ΄όλα αυτά πρέπει να γνωρίζουμε τους πιθανούς κινδύνους, να είμαστε προσεκτικοί και πάντα ενημερωμένοι. 

Η παρουσία της σημερινής εφαρμογής έχει να κάνει με τα keyloggers τα οποία είναι κατ΄ουσία επιβλαβή προγράμματα και εκτελούνται σχεδόν αόρατα καταγράφοντας όλες τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε και στέλνοντας στη συνεχεία τις πληροφορίες σ΄αυτόν που σας έχει μολύνει.

Πρόκειται στην ουσία για κακόβουλο κώδικα που έχει σαν κύριο σκοπό συνήθως την παρακολούθηση κυρίως της διαδικτυακής συμπεριφοράς του ανυποψίαστου χρήστη που συνήθως γίνεται με σκοπό να περιέλθουν σε γνώση αυτού που το διέσπειρε συγκεκριμένες πληροφορίες όπως για παράδειγμα η πληκτρολόγηση των κωδικών πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών ή και άλλων απόρρητων προσωπικών στοιχείων. 

Τα Keyloggers ( διαβαστε το πλήρες άρθρο) έχουν μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας υπό την έννοια ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία όπως για παράδειγμα τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, τους κωδικούς πρόσβασης στην ιστοσελίδα σας ή σε οπουδήποτε άλλη ιστοσελίδα που απαιτεί για την είσοδό σας σε αυτή τη χρήση username και password και γενικά να καταγράψουν ότι πληκτρολογείτε στον υπολογιστή σας.

Για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής θα χρησιμοποιήσουμε το KeyScrambler Personal., ένα δωρεάν πρόγραμμα αντί-keylogging που κρυπτογραφεί τις πληκτρολογήσεις σας σε πραγματικό χρόνο με σκοπό να αποτρέψει την κλοπή των δεδομένων σας από keyloggers και malware keylogging.

Η εφαρμογή λειτουργεί απρόσκοπτα στο παρασκήνιο, κρυπτογραφώντας τα πλήκτρα σας καθώς πληκτρολογείτε. Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα δημοφιλών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων περιήγησης ιστού, προγραμμάτων-πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άμεσων μηνυμάτων και άλλων. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πού εισάγετε τις ευαίσθητες πληροφορίες σας, το KeyScrambler Personal θα τις κρυπτογραφήσει, παρέχοντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Το KeyScrambler Personal χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών κρυπτογράφησης για να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο προστασίας. Χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό κρυπτογραφικών αλγορίθμων, συμπεριλαμβανομένου του AES-256, για να ανακατέψει τα πλήκτρα πριν φτάσουν στο λειτουργικό σύστημα. Αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για τους keyloggers να αποκρυπτογραφήσουν τις πληκτρολογήσεις σας και να εξαγάγουν οποιαδήποτε σημαντική πληροφορία.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο, εμφανίζοντας ένα μικρό παράθυρο επικάλυψης που δείχνει τα κρυπτογραφημένα πλήκτρα καθώς πληκτρολογείτε. Αυτό σας επιτρέπει να επιβεβαιώσετε οπτικά ότι το KeyScrambler Personal προστατεύει ενεργά τα πλήκτρα σας.

Eίναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Μόλις εγκατασταθεί, απαιτεί ελάχιστη διαμόρφωση και λειτουργεί αθόρυβα στο παρασκήνιο, παρέχοντας συνεχή προστασία χωρίς να διακόπτεται η ροή εργασίας σας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι  η εφαρμογή εστιάζει ειδικά στην κρυπτογράφηση πληκτρολόγησης και την προστασία από keyloggers. Παρόλο που παρέχει ισχυρή άμυνα έναντι αυτού του συγκεκριμένου τύπου απειλής, δεν προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία έναντι άλλων μορφών κακόβουλου λογισμικού ή ιών. Επομένως, συνιστάται η χρήση του KeyScrambler Personal σε συνδυασμό με άλλο λογισμικό ασφαλείας για πλήρη προστασία.

Συνολικά,  πρόκειται είναι μια ισχυρή και αξιόπιστη εφαρμογή για την προστασία των πληκτρολογήσεων και την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών σας από τα keyloggers. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή KeyScrambler Personal


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .