//Add More external stylesheets IObit Undelete : Ανακτήστε φωτογραφίες βίντεο, μουσική, και κάθε αρχείο στην SD card ή το στικάκι σας



Σάββατο 28 Μαΐου 2022

IObit Undelete : Ανακτήστε φωτογραφίες βίντεο, μουσική, και κάθε αρχείο στην SD card ή το στικάκι σας

read

Είναι πράγματι πολύ δύσκολη η στιγμή όταν σημαντικά αρχεία σας διαγράφονται κατά λάθος. Θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικά αρχεία της επιχείρησης, της εργασίας σας, πολύτιμες φωτογραφίες και βίντεο ή ακόμη και κάποια αρχεία του συστήματος του υπολογιστή σας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει αστάθεια στον υπολογιστή σας. Το IObit Undelete είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία αποκατάστασης αρχείων που μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα ή τα χαμένα αρχεία σας όπως φωτογραφίες, μουσική, έγγραφα, γρήγορα και με ασφάλεια με ένα μόνο κλικ. Μπορεί να ανακτήσει όλα τα αρχεία σας, όπως τα αρχεία εικόνων, βίντεο, μουσικής, εγγράφων κ.λ.π ακόμα και αν γι΄αυτά δεν υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας ή έχουν διαγραφεί ακόμη και από τον Κάδο Ανακύκλωσης.
Ο τρόπος χρήσης είναι πολύ απλός, τρέξτε το πρόγραμμα, επιλέξτε το είδος των αρχείων που θέλετε να ανακτήσετε και κάντε κλικ στην επιλογή select file location, από και και μετά επιλέξτε το στικάκι ή την SD σας και πατήστε Scan. Μόλις ολοκληρωθεί η εξερεύνηση, το πρόγραμμα θα σας ρωτήσει που ακριβώς θέλετε να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Θα  δουλέψει με κάθε αποθηκευτικό μέσο, σκληρούς δίσκους κ.λ.π.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!