//Add More external stylesheets Hiren’s BootCD PE : Κορυφαία, δωρεάν εφαρμογή διάγνωσης και επιδιόρθωσης των Windows



Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Hiren’s BootCD PE : Κορυφαία, δωρεάν εφαρμογή διάγνωσης και επιδιόρθωσης των Windows

read

Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην δύσκολη κατάσταση όταν ο υπολογιστής μας αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορούμε να τον εκκινήσουμε κανονικά. Αυτό μπορεί να είναι αποτέλεσμα ιού, καταστροφής του σκληρού δίσκου, απώλειας αρχείων ή άλλων προβλημάτων. Σε τέτοιες στιγμές το Hiren's BootCD PE έρχεται να μας σώσει.

Το Hiren's BootCD PE είναι μια εργαλειοθήκη λογισμικού που παρέχει μια σειρά από εργαλεία για την επισκευή, αποκατάσταση και διάγνωση του υπολογιστή σας. Βασισμένο στο γνωστό Hiren's BootCD, το Hiren's BootCD PE προσφέρει μια πιο σύγχρονη και βελτιωμένη έκδοση με νέα εργαλεία και υποστήριξη για τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα.

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του είναι η δυνατότητα εκκίνησης από USB ή CD/DVD. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε υπολογιστή, ανεξάρτητα από το αν έχετε εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα ή όχι. Αυτή η ευελιξία σας επιτρέπει να εκτελέσετε διάφορες εργασίες, όπως την επαναφορά συστήματος, την επαναφορά κωδικού πρόσβασης, την ανάκτηση δεδομένων και πολλά άλλα.

Με το Hiren's BootCD PE, έχετε πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα εργαλείων. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν το Mini Windows 10 για πρόσβαση στο σύστημα αρχείων σας, το Macrium Reflect για αντίγραφα ασφαλείας και ανάκτηση δεδομένων, το Partition Wizard για τη διαχείριση των διαμερισμάτων του σκληρού δίσκου σας, καθώς και πολλά άλλα εργαλεία για την επισκευή του συστήματος και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Επιπλέον, παρέχει επίσης λειτουργίες ασφαλείας, όπως το εργαλείο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για τα Windows, το Active Password Changer, και το εργαλείο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για το BIOS. Αυτές οι λειτουργίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας ή όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την πρόσβαση στο σύστημα.

Συνοψίζοντας, είναι μια απαραίτητη εργαλειοθήκη για κάθε χρήστη υπολογιστή. Με τη δυνατότητα εκκίνησης από USB ή CD/DVD και μια ευρεία γκάμα εργαλείων, μπορείτε να επισκευάσετε και να αποκαταστήσετε τον υπολογιστή σας, ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μην ξεχάσετε να διατηρείτε πάντα ένα αντίγραφο του Hiren's BootCD PE σε ένα ασφαλές μέρος, ώστε να είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε ανάγκη επισκευής στο μέλλον.

Για να διαμορφώσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε κάποιο στικάκι USB μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φορητό εργαλείο Hiren's BootCD PE - ISO2USB, το κατεβάζετε από εδώ. Θα λειτουργήσει σε όλα τα Windows από Windows 7 και πάνω. Εναλλακτικά κατεβάστε το iso και κάντε εκκίνηση του CD μέσω του Ventoy
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Hiren’s BootCD PE


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .