//Add More external stylesheets GnuCash : Οικονομική-λογιστική εφαρμογή για υπολογιστές και κινητά



Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

GnuCash : Οικονομική-λογιστική εφαρμογή για υπολογιστές και κινητά

read
Δωρεάν, ανοιχτού κώδικα λογιστικό λογισμικό σχεδιασμένο για προσωπική και μικρή επιχειρηματική χρήση. Το GnuCash βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται τις οικονομικές τους συναλλαγές, να παρακολουθούν τα έξοδα και τα έσοδα, να δημιουργούν προϋπολογισμούς και  διάφορες οικονομικές αναφορές. Υποστηρίζει λογιστικές αρχές διπλής εγγραφής, καθιστώντας το κατάλληλο για πιο σύνθετες χρηματοοικονομικές πράξεις.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Τήρηση λογιστικών βιβλίων: Μπορείτε να καταγράφετε και να παρακολουθείτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, όπως έσοδα, έξοδα και μεταφορές. Το GnuCash υποστηρίζει διαφορετικούς τύπους λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων τραπεζικών λογαριασμών, πιστωτικών καρτών, δανείων και επενδύσεων.
  • Προϋπολογισμός: Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προϋπολογισμούς και να τους συγκρίνουν με τις πραγματικές δαπάνες. Βοηθά στην παρακολούθηση των προτύπων δαπανών και επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν ενημερωμένες οικονομικές αποφάσεις.
  • Παρέχει μια σειρά από οικονομικές αναφορές, συμπεριλαμβανομένων ισολογισμών, καταστάσεων λογαριασμού αποτελεσμάτων και καταστάσεων ταμειακών ροών. Αυτές οι αναφορές μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες ανάγκες και να παρέχουν πληροφορίες για την οικονομική υγεία.
  • Παρακολούθηση επενδύσεων: Μπορείτε να παρακολουθείτε τις επενδύσεις σας και την απόδοση του χαρτοφυλακίου σας. Yποστηρίζει την ανάκτηση τιμών μετοχών και μπορεί να χειριστεί διάφορους τύπους επενδύσεων, όπως μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα.
  • Εισαγωγή και εξαγωγή: Σας επιτρέπει να εισάγετε συναλλαγές από διάφορες πηγές, όπως αντίγραφα τραπεζικών κινήσεων ή άλλο λογιστικό λογισμικό. Υποστηρίζει επίσης την εξαγωγή δεδομένων σε διαφορετικές μορφές για συμβατότητα με άλλες εφαρμογές.
  • Υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων: Υποστηρίζει συναλλαγές σε διαφορετικά νομίσματα, καθιστώντας το κατάλληλο για διεθνή χρήση. Μπορεί να χειριστεί τις μετατροπές νομισμάτων και να διατηρήσει ακριβείς συναλλαγματικές ισοτιμίες.
  • Ασφάλεια:Παρέχει προστασία με κωδικό πρόσβασης για αρχεία, διασφαλίζοντας το απόρρητο και την ασφάλεια των οικονομικών σας δεδομένων.
Όπως βλέπετε, πρόκειται λοιπόν, για μία ολοκληρωμένη λογιστική λύση που είναι κατάλληλη τόσο για προσωπική όσο και για μικρές επιχειρήσεις. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και οι εκτεταμένες δυνατότητες του το καθιστούν δημοφιλή επιλογή μεταξύ προσώπων και οργανισμών που αναζητούν ένα αξιόπιστο και δωρεάν λογιστικό λογισμικό για Windows.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή GnuCash


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .