//Add More external stylesheets Free Camera: Επαγγελματική εφαρμογή για καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο



Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Free Camera: Επαγγελματική εφαρμογή για καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο

read

Αν ψάχνετε για κάποια δωρεάν αλλά ωστόσο επαγγελματικών προδιαγραφών εφαρμογή για το κινητό ή το tablet σας για να βγάζετε καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο νομίζω ότι το Free Camera είναι μονόδρομος.

Στα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνεται η δυνατότητα επιλογής για αυτόματη σταθεροποίηση, υποστήριξη για λειτουργίες εστίασης, προγράμματα σκηνών, χρωματικά εφέ, ισορροπία λευκού, ISO, αντιστάθμιση έκθεσης, κλείδωμα, ανίχνευση προσώπου, φακού, εγγραφή βίντεο (συμπεριλαμβανομένων του HD), τηλεχειριστήρια με χρονόμετρο (με προαιρετική αντίστροφη μέτρησης φωνής), λειτουργία αυτόματης επανάληψης (με δυνατότητα ρύθμισης καθυστέρησης), επιλογή λήψης φωτογραφίας με ήχο (π.χ., φωνή, σφυρίχτρα), ή με φωνητική εντολή.

Περιλαμβάνει επίσης, διαμορφώσιμα πλήκτρα έντασης, επιλογή για να κλειδώσετε τον προσανατολισμό σε οριζόντιο ή κάθετο για φωτογραφία ή βίντεο, επιλογή φάκελο αποθήκευσης, απενεργοποίηση ήχου κλείστρου, προαιρετική επισήμανση θέσης GPS tagging (geotagging) φωτογραφιών και βίντεο, για τις φωτογραφίες αυτό περιλαμβάνει την κατεύθυνση της πυξίδας (GPSImgDirection, GPSImgDirectionRef), εφαρμογή ημερομηνίας και χρονική σήμανση, συντεταγμένες θέσης και προσαρμοσμένο κείμενο στις φωτογραφίες, ώρα και τοποθεσία, καθώς υπότιτλους βίντεο και πολλές άλλες ευκολίες και δυνατότητες.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .