//Add More external stylesheets FormatFactory: Δωρεάν πολυεφαρμογή μετατροπής, συγχώνευσης βίντεο, εικόνας και αρχείων εγγράφων



Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

FormatFactory: Δωρεάν πολυεφαρμογή μετατροπής, συγχώνευσης βίντεο, εικόνας και αρχείων εγγράφων

read

Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και πολύ δίκαια, απλά σαν ένα από τα καλύτερα ίσως τo πιο κορυφαίο freeware πρόγραμμα στο είδος του για να να μετατρέψει κανείς Videos, μουσικά αρχεία, εικόνες, να κάνει rip κάποιο DVD ή μουσικό CD και όλα αυτά μέσα από ένα πολύ απλό και κατανοητό μενού. Format Factory υποστηρίζει μορφές ήχου και βίντεο στο Android, iPhone, iPad, iPod και άλλες φορητές. Για να δουλέψετε με την εφαρμογή αφού τρέξετε το πρόγραμμα, επιλέξτε πρώτα το είδος αρχείου που θέλετε να μετατρέψετε το βίντεο σας.

Πρόκειται για ένα δωρεάν λογισμικό μετατροπής αρχείων πολυμέσων με πολλά χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο που επιτρέπει στους χρήστες, να μετατρέπουν αρχεία ήχου, βίντεο και εικόνας σε διάφορες μορφές.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ικανότητά του να μετατρέπει και αρχεία ήχου. Οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν αρχεία ήχου σε δημοφιλείς μορφές όπως MP3, WAV, FLAC και AAC. Επιπλέον, προσφέρει επιλογές προσαρμογής της ποιότητας και του bitrate των αρχείων ήχου που έχουν μετατραπεί.

Όσον αφορά τη μετατροπή βίντεο, υποστηρίζει μια πληθώρα μορφών όπως MP4, AVI, MKV, FLV και άλλα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν διάφορες ρυθμίσεις βίντεο, όπως ανάλυση, ρυθμό καρέ και λόγο διαστάσεων.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν αρχεία εικόνας σε διαφορετικές μορφές όπως JPG, PNG, BMP, GIF. Παρέχει επίσης βασικά εργαλεία επεξεργασίας που επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν μέγεθος ή να περιστρέφουν τις εικόνες πριν τις μετατρέψουν.

Εκτός από τις βασικές του δυνατότητες μετατροπής για αρχεία ήχου, βίντεο/εικόνας, διαθέτει και πρόσθετες λειτουργίες όπως αντιγραφή και εγγραφή DVD. Οι χρήστες μπορούν να αντιγράψουν DVD σε ψηφιακή μορφή ή να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας εγγράφοντάς τα σε δίσκους.

Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών ήχου, βίντεο και εικόνας και παρέχει διάφορες επιλογές προσαρμογής για τα αρχεία πολυμέσων σας.

Διαθέτει επίσης πρόσθετες δυνατότητες, όπως αντιγραφή DVD, δημιουργία ISO, μετατροπή εγγράφων και άλλα.

Συνολικά, πρόκειται για ευέλικτο λογισμικό που απλοποιεί τη διαδικασία μετατροπής αρχείων πολυμέσων σε διάφορες μορφές. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή του σε συνδυασμό με την εκτεταμένη υποστήριξη μορφής το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες που αναζητούν αποτελεσματικές λύσεις μετατροπής αρχείων.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FormatFactory


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .