//Add More external stylesheets FocusOn Image Viewer : Δωρεάν πρόγραμμα ταχείας προβολής εικόνων



Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

FocusOn Image Viewer : Δωρεάν πρόγραμμα ταχείας προβολής εικόνων

read

Ελαφρύ πρόγραμμα προβολής εικόνων για τα Windows, με δυνατότητες ταχείας προβολής και απλής επεξεργασίας. Δωρεάν για όλους, για προσωπική και εμπορική χρήση. 

Θα σας βοηθήσει να οργανώσετε αυτόματα τις φωτογραφίες σας κατά ημερομηνία και να επεξεργαστείτε φωτογραφίες χωρίς να καταστρέψετε το πρωτότυπο, υποστηρίζει πάνω από από 100 μορφές.

Μπορείτε να οργανώσετε αρχεία εικόνας σε μια γνωστή διεπαφή τύπου Explorer με μικρογραφίες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων, όπως αλλαγή μεγέθους ή περιστροφή.

Μπορείτε να προβάλετε λεπτομέρειες της εικόνας μέσω του ζουμ και να επεξεργαστείτε την εικόνα με περικοπή, φιλτράρισμα, ρύθμιση και άλλες λειτουργίες χωρίς να καταστραφεί το πρωτότυπο.

Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες επεξεργασίας όπως περικοπή, φιλτράρισμα, διόρθωση, περιγράμματα και προσθήκη κειμένου στην προβολή εικόνων. Δεν απαιτείται εγκατάσταση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FocusOn Image Viewer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .