//Add More external stylesheets FlightGear : Ο καλύτερος δωρεάν προσομοιωτής πτήσης για Windows και Mac



Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

FlightGear : Ο καλύτερος δωρεάν προσομοιωτής πτήσης για Windows και Mac

read

Το FlightGear είναι ένας δωρεάν προσομοιωτής πτήσης ανοιχτού κώδικα. Υποστηρίζει Windows  και Mac,  και αναπτύσσεται από εθελοντές από όλο τον κόσμο. Ο πηγαίος κώδικας για ολόκληρο το έργο είναι διαθέσιμος και έχει άδεια χρήση GNU. 

Ο στόχος των προγραμματιστών του FlightGear είναι να δημιουργήσει ένα εξελιγμένο προσομοιωτή πτήσης για χρήση σε ερευνητικά ή ακαδημαϊκά περιβάλλοντα, πιλοτική εκπαίδευση, ή  ως εργαλείο βιομηχανικής μηχανικής ,και, όχι μόνο σαν ένα διασκεδαστικό, ρεαλιστικό  προσομοιωτή πτήσης για υπολογιστές.

Το FlightGear αποτελεί θα λέγαμε την καλύτερη δωρεάν εναλλακτική εναλλακτική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή απέναντι σε διάφορα εμπορικά προγράμματα του είδους. Οι προγραμματιστές σε αυτό το παιχνίδι έχουν συμπεριλάβει μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 20.000 πραγματικά αεροδρόμια από όλο τον κόσμο. 

Τα αεροδρόμια περιλαμβάνουν κάθε είδους στοιχεία που μπορείτε να δείτε στα πραγματικά αεροδρόμια. Από την επίσημη ιστοσελίδα μπορείτε να κατεβάσετε όλα σχεδόν τα αεροδρόμια και ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών αεροπλάνων .

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows, macOS
Κατεβάστε την εφαρμογή FlightGear


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .